Ο παίκτης της ΑΕΚ Μάρκο Λιβάγια, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ξάνθη, δήλωσε πως η “Ένωση” μπορούσε σήμερα να φύγει με τη νίκη από τα Πηγάδια.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα μπορούσαμε να νικήσουμε απόψε, κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά μερικές φορές δεν μπαίνει η μπάλα μέσα. Το θέμα είναι ότι είχαμε πολλά παιχνίδια τον τελευταίο μήνα και πρέπει να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις τους, γιατί κανένας μας δεν είναι συνηθισμένος να παίζει τρία ματς την εβδομάδα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το ότι χάσαμε την πρώτη θέση, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, δεν με ανησυχεί το ότι πέσαμε από την κορυφή.

Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αισθάνομαι πάντα άνετα παίζοντας μαζί με τους Μάνταλο, Λάζαρο, Λιβάγια, στην επίθεση. Μπορούμε και δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά το αποψινό παιχνίδι δεν μου αφήνει καλή γεύση, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Η Μίλαν είναι σίγουρα το φαβορί του αγώνα της Πέμπτης, εμείς όμως καλούμαστε να πάμε στο Μιλάνο και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να κοντράρουμε τις πολύ μεγάλες ομάδες».

Προηγούμενο άρθρο“Ήμασταν πολύ ανώτεροι”
Επόμενο άρθρο“Σημαντική ισοπαλία για εμάς”