Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε στην κάμερα της Nova και μεταξύ άλλων είπε πως αυτή η ισοπαλία είναι σημαντική για τους Θρακιώτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ευχαριστώ πολύ για την τιμή του να με θεωρείτε από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, αυτό είναι ένα κίνητρο για εμένα για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια οι συμπαίκτες μου για την προσπάθειά μας. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να παίξει εννιά κόντρα σε έντεκα, η ΑΕΚ μας πίεσε πολύ στα τελευταία είκοσι λεπτά, είμαστε ευχαριστημένοι με το βαθμό αλλά θέλαμε τη νίκη.

Αυτή είναι μία πολύ σημαντική ισοπαλία για εμάς κόντρα στην πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος και μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε.  Κόντρα στον Ολυμπιακό κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, για εμάς είναι σαν να κερδίσαμε το παιχνίδι. Ελπίζω αυτό το αποτέλεσμα να μας πιέσει να παίξουμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Δεν θέλω να μιλήσω για τις άλλες ομάδες, είμαι παίκτης της Ξάνθης και εύχομαι κάθε ομάδα να παλεύει για το πρωτάθλημα, εμείς παλεύουμε μόνο για τις νίκες. Η ομάδα μου έχει παίξει και στα επτά παιχνίδια πολύ καλά, έχουμε καλή άμυνα αλλά κάθε άμυνα ξεκινάει από την επίθεση, είμαστε συμπαγής ομάδα και έτσι θα συνεχίσουμε».

Προηγούμενο άρθρο“Μπορούσαμε να νικήσουμε”
Επόμενο άρθρο“Η τύχη δε μας βοήθησε σήμερα”