Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Ζοσέ Μαουρίσιο, μίλησε στην κάμερα της Nova και μεταξύ άλλων είπε πως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θέλει να πετύχει το πρώτο του γκολ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ χθες παρουσίασε την καλύτερη εικόνα του:

«Σίγουρα ήμασταν πάρα πολύ καλοί σήμερα αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοσή μας. Είμαστε μία νέα ομάδα, ακόμα στις προπονήσεις μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. Έχουμε έναν νέο τεχνικό και μαθαίνουμε συνεχώς καινούρια πράγματα, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Σίγουρα μπορώ να πω ότι σήμερα είχαμε μία καλή απόδοση αλλά πιστεύω ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα».

Πρόσθεσε πως: 

«Ουσιαστικά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ξέρουμε ότι αυτοί είναι οι στόχοι μας. Σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να παίζουμε για το καλύτερο. Νομίζω ότι έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε σαν μία οικογένεια και νομίζω ότι όταν αυτό θα βγει στο γήπεδο και δίνουμε το 100% παλεύοντας σε κάθε παιχνίδι θα τα καταφέρουμε».

Για το που του αρέσει να παίζει:

«Η θέση μου είναι στα χαφ, στο κέντρο ακριβώς, να κάνω την σύνδεση της άμυνας με την επίθεση, να μπορώ να κάνω την μετάβαση της ομάδας πιο γρήγορη. Ένας από τους ρόλους μου είναι να πετυχαίνω και γκολ, δεν το έχω κάνει ακόμα. Ελπίζω να το κάνω πολύ σύντομα και να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτό το κομμάτι. Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, πήραμε ψυχολογία για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού και νομίζω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας:

«Όπως είπα και πριν είμαστε μία νέα ομάδα που τώρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, ακόμα μαθαίνουμε που θέλει ο καθένας την μπάλα, που να κινούμαστε, είναι ακόμα μία πρωτόγνωρη κατάσταση γιατί είμαστε αρκετοί καινούργιοι παίκτες. Ακόμα και όταν παίζουμε στην Τούμπα χωρίς θεατές είναι πιο εύκολο για μας γιατί είναι ένα γήπεδο που το έχουμε συνηθίσει. Όταν παίζουμε εκτός πλέον είναι όλα διαφορετικά, οπότε αλλάζουν και για μας πολλά πράγματα. Ίσως γι’ αυτό δεν μπορούμε να αποδώσουμε με βάση τις δυνατότητές μας. Περιμένουμε πώς και πώς να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι μας με κόσμο. Νομίζω ότι θα μας δώσει ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, θα είναι πραγματικά μία γιορτή και περιμένουμε και αυτό για να μπορέσουμε να αποδώσουμε με βάση τις δυνατότητές μας».

Για το ποιο θα ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων του μια μέρα πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: 

«Να βάλω το πρώτο μου γκολ. Η γυναίκα μου είναι και έγκυος οπότε θα ήθελα με ένα γκολ να το γιορτάσω γιατί με πιέζει να κάνω ένα δώρο για το μωρό. Οπότε θα είναι το ιδανικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη».

Για το πως προφέρεται το όνομά του: 

«Μαουρίσιο».

Προηγούμενο άρθροΠΑΟΚ-Λαμία: Όσα δεν είδατε! (vid)
Επόμενο άρθροΑυτός σφυρίζει στο Μίλαν-ΑΕΚ