Ως “τρελή” χαρακτήρισε την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Όσκαρ Χίλιεμαρκ στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:

«Ήταν ένα τρελό παιχνίδι αρχίσαμε καλά είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο είπαμε πως έπρεπε να συνεχίσουμε όλοι μαζί στο δεύτερο μέρος κάναμε φάσεις ήρθαν όμως οι δυο κόκκινες κάρτες δεν σταματήσαμε να προσπαθούμε μας βοήθησαν πολύ οι οπαδοί και στο τέλος ήρθε το δεύτερο γκολ».

Για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα παρά το γεγονός ότι έπαιζε με εννιά παίκτες:

«Σε αγχώνει μια τέτοια κατάσταση και σε θυμώνει κάναμε ένα κάλο παιχνίδι μετά τις κάρτες κάναμε αλλαγές αλλάξαμε τακτική πετύχαμε την νίκη πήραμε τους τρεις βαθμούς και ήμαστε χαρούμενοι με αυτό».

Για την αλλαγή στο σχήμα της ΑΕΛ:

«Άλλαξαν τα πράγματα με τους δυο επιθετικούς της ΑΕΛ έπρεπε να προσαρμοστούμε μας πήρε λίγο χρόνοι και μετά ήρθαν κόκκινες κάρτες οι αμυντικοί μας είχαν πολύ δουλεία άλλα στο τέλος προσαρμόστηκαν».

Για το πως ήρθε στην Ελλάδα: 

«Είχα μια καλή συζήτηση με τον προπονητή και την διοίκηση μου εξήγησαν το πλάνο με έκανε να αισθανθώ άνετα τελικά ήρθα μου πήρε λίγες μέρες να προσαρμοστώ είχα αυτοπεποίθηση μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα και η ατμοσφαίρα είναι εξαιρετική εδώ».

Προηγούμενο άρθρο“Καθαρό πέναλτι, το οφσάιντ δεν ήταν”
Επόμενο άρθροΒόλτα με τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον πλανήτη! (vid)