Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βάντις Οτζίτζα-Οφόε μίλησε σε μέσο της Πολωνίας και μεταξύ άλλων δήλωσε πως λυπήθηκε όταν απομακρύνθηκε ο Μπέσνικ Χάσι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 28χρονος:

Για το γεγονός ότι έφυγε ο Χάσι:

«Ήταν έκπληξη. Απολύθηκε ύστερα από την πρώτη ήττα. Στο ματς με την ΑΕΚ ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0, αλλά χάσαμε 3-2 κι ο πρόεδρος πήρε αυτήν την απόφαση.  Λυπήθηκα εκείνη τη στιγμή».

Για όσα συνέβησαν στο Ρέντη μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: 

«Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ήταν καυτά. Παίζαμε εκτός έδρας κι οι οπαδοί μας δεν μπορούσαν να είναι στο γήπεδο, οπότε μας περίμεναν στο προπονητικό κέντρο. Ευτυχώς μιλήσαμε. Μας είπαν να αρχίσουμε να νικάμε. Αν παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τότε οι οπαδοί θα είναι ικανοποιημένοι. Τους καταλαβαίνω. Αγαπούν το σύλλογο, είναι όλη τους η ζωή».

Για το ότι βρέθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ τόσο με τη Λέγκια όσο και με τον Ολυμπιακό: 

«Αν έλεγα ότι είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός, δεν θα ήταν χαρούμενοι στη Βαρσοβία, ακριβώς όπως θα ήταν και στην ελληνική ομάδα, αν επέλεγα τη Λέγκια. Κι οι δύο σύλλογοι είναι στην καρδιά μου.

Όταν μπαίνεις στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο δύσκολο στις διεθνείς διοργανώσεις, κυρίως πνευματικά. Μερικές φορές ήμασταν τυχεροί, κάποιες άλλες ήταν λάθος μας».

Για το ότι σήμερα αντιμετωπίζουν τη Μπαρτσελόνα: 

«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, θα συναντήσουμε τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Παίξαμε καλά κόντρα στην Γιουβέντους, κάναμε πρόοδο σε σχέση με τον αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ παλεύουμε για την τρίτη θέση του ομίλου, κληρωθήκαμε στον ίδιο με την Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους, συνεπώς είναι δύσκολο να ονειρευόμαστε για κάτι παραπάνω».

Προηγούμενο άρθροΟ Κομίνης στο Καραϊσκάκη
Επόμενο άρθρο“Είμαστε προσηλωμένοι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ”