Ο Αλμπέρτο Μποτία εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων είπε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Αναλυτικά:

Για το πώς νιώθει που θα πατήσει το χορτάρι του Καμπ Νου:

«Πάντα είναι ιδιαίτερο να παίξεις κόντρα στη Μπάρτσα. Είχα μία παρουσία επτά χρόνια από την Ακαδημία και κάθε φορά που παίζω εδώ νιώθω πολύ χαρούμενος. Έρχομαι να υπερασπιστώ τον Ολυμπιακό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι σαφές ότι αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στο τέλος να φύγουμε με ένα χαμόγελο».

Για το τι έχει να πει σε όσους θεωρούν την Μπαρτσελόνα φαβορί:

«Είναι νορμάλ να θεωρείται φαβορί η Μπάρτσα. Είναι σαφές ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινάμε από το 0-0 και οι δύο και θα παλέψουμε για το καλύτερο και να κάνουμε μία καλή ομαδική δουλειά».

Για το γιατί είναι ανίκητη η Μπαρτσελόνα:

«Είχε μία πολύ μεγάλη εξέλιξη. Τώρα έχουν ήδη πιάσει την ιδέα του προπονητή και τώρα είναι ξανά σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα».

Για το τι τον ρωτάνε οι συμπαίκτες του για την Μπαρτσελόνα: 

«Σε τελευταία ανάλυση η Μπάρτσα είναι γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο απ’ όλους. Αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι θα αντιμετωπίσουν τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου».

Για το πώς θα “μπλοκάρουν” αύριο τους Καταλανούς:

«Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Θα παίξουμε ένα παιχνίδι που θα προσπαθήσουμε να νιώσουμε άνετα στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι για εμάς. Είδαμε και με τη Γιουβέντους ότι παλέψαμε για το καλύτερο».

Γιατί αυτή η χρονιά έχει ξεκινήσει λίγο περίεργα για τον Ολυμπιακό:

«Είναι αλήθεια ότι φέτος ξεκινήσαμε διαφορετικά από άλλες χρονιές έχοντας αφήσει πολλούς βαθμούς. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Θα τα δώσουμε όλα για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Αύριο θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα και θα τα δώσουμε όλα».

Για το ότι φέτος οι “ερυθρόλευκοι” δεν παίζουν τόσο προβλέψιμα:

«Αυτό που είδαμε είναι ότι έχει αλλάξει το σύστημα. Δεν είναι ένα 4-3-3 όπως έπαιζε πάντα, είναι ένα είδος κινήσεων που είναι πιο δύσκολο να το κατανοήσει κανείς. Αντιμετωπίζουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και θα πρέπει να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου».

Για το ποια λάθη θα πρέπει να αποφύγει ο Ολυμπιακός στο αυριανό ματς: 

«Σε τελευταία ανάλυση πρόκειται για μικρές λεπτομέρειες. Σε αυτές τις ομάδες η ποιότητα είναι πολύ υψηλή. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Ένα λάθος μπορεί να το πληρώσεις ακριβά. Θα πρέπει να είμαστε καλά οργανωμένοι. Να τρέξουμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Προηγούμενο άρθρο“Θα εξαντλήσουμε τις λίγες πιθανότητές μας”
Επόμενο άρθροΣυντριβή για Άρη, 99-70 από την Νίμπουρκ