Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Γιάννης Μπουζούκης μίλησε στην κάμερα της Nova και μεταξύ άλλων δήλωσε πως οι παίκτες του “τριφυλλιού” πρέπει να δείχνουν σε κάθε αγωνιστική το ποιοι είναι.

Αναλυτικά:

Για το ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε στο ντέρμπι:

«Δείξαμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Δεν μας ενδιαφέρουν τα προβλήματα που υπάρχουν. Δώσαμε το 100% και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, κάτι που είναι πολύ θετικό για τη συνέχεια».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι:

«Σίγουρα είναι το στοιχείο του ντέρμπι, σίγουρα θέλαμε τη νίκη και ήταν δύσκολο, αλλά γι’ αυτό είμαστε ο Παναθηναϊκός. Φοράμε αυτό το σήμα στην καρδιά, πρέπει να δείχνουμε σε κάθε αγώνα ποιοι είμαστε και γι’ αυτό κερδίσαμε».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων στα εκτός έδρας παιχνίδια:

«Δεν θεωρώ ότι δεν θέλουμε όλοι μας να κάνουμε το καλύτερο. Απλά σε κάποια ματς θα σου βγει και σε άλλα, όχι. Είναι και λίγο θέμα τύχης. Δεν ξέρω τι φταίει. Σίγουρα στη Λεωφόρο υπάρχει καλύτερη ψυχολογία για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, καθώς έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου. Δουλεύουμε για τα εκτός έδρας παιχνίδια, ώστε να κερδίζουμε κι εκεί».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να κερδίσουμε το ματς. Αν αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, βγουν στο γήπεδο, τότε θα κερδίσουμε. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και εμπιστεύεται κάποιους νεαρούς παίκτες. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι δυνατή ομάδα και παίζει καλά εντός έδρας».

Για το αν οι μικροί είναι έτοιμοι να αγωνιστούν:

«Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Γι’ αυτό προσπαθούμε και δουλεύουμε καθημερινά με την πρώτη ομάδα. Προσπαθούμε να πάρουμε στοιχεία από όλους τους ποδοσφαιριστές – γιατί έχουμε στην ομάδα μεγάλες προσωπικότητες – και να κερδίσουμε πράγματα από αυτούς, ώστε να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για την εξαιρετική πορεία της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού:

«Είμαστε μια οικογένεια, είμαστε όλοι μαζί και έχουμε καλό κλίμα. Παίζουμε κάθε αγώνα, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τους περισσότερους. Προσπαθούμε και συνεχίζουμε για να πάρουμε την κούπα».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

«Θέλω να παίξω και να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό. Να πάρω ευκαιρίες και να τις “αρπάξω”. Γιατί μπορεί να δοθούν, αλλά εκεί θα φανεί η απόδοση που θα έχει ο καθένας. Να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Όλοι οι μικροί προσπαθούμε. Δεν ξέρω αν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο για να αντεπεξέλθουμε, αλλά προσπαθούμε».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει:

«Σαν δεκάρι. Πίσω από τον επιθετικό. Αυτή είναι η θέση μου. Όμως όπου μου ζητήσει ο προπονητής, θα αγωνιστώ και θα προσπαθήσω για ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής».