Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Νίκλας Χούλτ μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και την ήττα του “τριφυλλιού” δήλωσε πως οι “πράσινοι” είναι πολύ απογοητευμένοι.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε ένα πλάνο μία τακτική για το συγκεκριμένο ματς. Μετά από τα πρώτα δεκαπέντε, είκοσι λεπτά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τις δεύτερες μπαλιές που γι’ αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικές.

Είμαστε δύο διαφορετικές ομάδες, μία που επιτίθεται και μία που αμύνεται. Δεν γίνεται να παίζουμε έτσι. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Είμαστε άλλη ομάδα μακριά από τη Λεωφόρο. Είμαστε η ίδια ομάδα που πριν μία εβδομάδα κερδίσαμε τον Ολυμπιακό  παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει με εμάς. Προσπαθούμε αλλά σίγουρα κάτι μας λείπει. Δεν είναι θέμα κόσμου, γιατί σήμερα είχαμε τους οπαδούς μας εδώ. Ήταν φανταστικό, ήταν σαν να παίζουμε εντός έδρας. Παρ’ όλα αυτά, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει εκτός έδρας».

Προηγούμενο άρθρο“Δέκα στα δεκαεφτά” ο ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθρο“Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα”