Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούτσης μίλησε στον “Αθλητικό Metropolis” 95,5 και μεταξύ άλλων είπε πως ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα απ’ τους μεγάλους παίκτες και πως σωστά η διοίκηση στηρίζει τον Λουτσέσκου.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι η διοίκηση στηρίζει τον Λουτσέσκου:

«Σωστά στηρίζει τον Λουτσέσκου η διοίκηση. Όλοι έχουν ευθύνες και τις μεγαλύτερες όλων οι παίκτες. Ως μεγάλα ονόματα που είναι, όλος ο κόσμος περιμένει πολλά από αυτούς, όμως, δεν έχουμε δει τίποτα. Αν δεν τραβήξουν αυτοί το καράβι, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος άλλος να το κάνει. Αυτοί αγωνίζονται, αυτοί δίνουν το σύνθημα να πάει ο ΠΑΟΚ καλύτερα και να βγει από αυτό το “κόμπλεξ” που έχει η ομάδα».

Για τις αιτίες που ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται το “κόμπλεξ”:

«Μόλις κατεβαίνει από τη Λάρισα βλέπουμε άλλη ομάδα. Δεν ξέρω που οφείλεται, όμως είναι ένα γεγονός που δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και δε συμβαίνει μόνο φέτος».

Για το ότι κάποιοι παίκτες δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα:

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο τα παιδιά είναι κάτω του μετρίου. Και εννοώ παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια, ο Σαμπράνο, ο Καντουρί. Δε νομίζω ότι είναι θέμα κακής προπόνησης μόνο, ούτε πρέπει να τα αποδίδουμε όλα στην προετοιμασία. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικούς παίκτες με ποιοτικά χαρακτηριστικά, όμως, ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Δεν έχουμε δει τον ΠΑΟΚ να πνίγει τον αντίπαλο. Βλέπουμε και τα παιδιά που μπαίνουν ως αλλαγή. Δεν μπορούν να τρέξουν ούτε ένα ημίχρονο; Ούτε 20-25 λεπτά;».

Για το ότι ο Λουτσέσκου επιμένει να χρησιμοποιεί τον Ελ Καντουρί:

«Θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής, να τον βοηθήσει να βρει τα πατήματά του και να εγκλιματιστεί. Προφανώς τον πιστεύει και περιμένει πολλά από εκείνον. Κάτι θα ξέρει για να επιμένει, όμως, δεν δικαιώνεται».

Προηγούμενο άρθρο“Λείπει ο Μπουρούσης απ’ τον Παναθηναϊκό”
Επόμενο άρθροUEFA: Πρώτη ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός – Στην 28η θέση της UEFA μεταξύ 442 ομάδων