Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και τόνισε πως η Εθνική Ομάδα πρέπει να προφυλαχθεί με κάθε μέσο.

Αναλυτικά ανέφερε:«Οι ελληνικές ομάδες πρέπει να προστατεύσουν την Εθνική. Δεν θέλω να πάμε στη συζήτηση για τις τιμωρίες που προβλέπονται από το νόμο και τους κανονισμούς της εκάστοτε ομοσπονδίας. Είναι κομβικό να βοηθήσουμε την Εθνική για να συνεχίσει να δίνει το “παρών” στις μεγάλες διοργανώσεις. Να πιέσουμε και την Ευρωλίγκα για να αλλάξει στάση αλλά και οι ίδιες να προσέξουν τη στάση τους απέναντι στην εθνική».

Για την επικοινωνία με τις ελληνικές ομάδες σχετικά με το θέμα τόνισε: «Είμαστε σε επικοινωνία, υπάρχει μια διαφορά απόψεων, υπάρχει ένα δεδομένο πρόγραμμα. Το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό. Το θέμα αυτό θα το λύσει η επιτροπή ανταγωνισμού. Ελπίζω να επικρατήσει σύνεση και θα κάνω και κινήσεις τις επόμενες μέρες, θα μιλήσω με τις ομάδες για να προστατεύσουμε την Εθνική Ομάδα, ώστε να μπορέσει να δώσει το “παρών” σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Είναι κρίσιμη κατάσταση. Αν η εθνική αποκλειστεί, δεν θα συμμετάσχει στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση, άρα θα πρέπει να προστατεύσουμε την εθνική με κάθε μέσο».

Προηγούμενο άρθροΜε τον κόσμο παρών στην Κροατία η Ελλάδα
Επόμενο άρθροΧρηματικό πρόστιμο για ΑΕΚ