O κεντρικός αμυντικός της Εθνικής Κροατίας και της Λίβερπουλ, Ντέγιαν Λόβρεν, είναι ανυπόμονος  για την αναμέτρηση με την Ελλάδα στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα μπαράζ του Μουντιάλ και εκφράζει τη σιγουριά του για νίκη της ομάδας του στο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ.

Eίπε αναλυτικά:

«Ολοι περιμένουμε μια νίκη, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Θυμηθείτε την ήττα στην Ελλάδα το 2011, αλλά νομίζω ότι έχουμε μάθει από αυτά τα λάθη και τώρα είμαστε πιο έμπειροι. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η δουλειά μας είναι δύσκολη, ανεξάρτητα από τα ονόματα των συλλόγων στους οποίους αγωνιζόμαστε».

Για το ρόστερ της Εθνικής Κροατίας τόνισε:

«Έχουμε απίστευτα ταλαντούχους παίκτες και τώρα όλα πρέπει να γίνουν όπως πρέπει. Όσο για μένα, το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει και φυσικά θα ήθελα να πάρω αυτό το «μαύρο σύννεφο» από πάνω μου και να κάνω τα πράγματα καλύτερα. Όταν είμαστε ένα με έναν κοινό στόχο δείχνουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να πετύχουμε όταν είναι  πιο δύσκολα τα πράγματα, εξαρτάται και πάλι από εμάς. Ο προπονητής θα αποφασίσει για το σχήμα και την 11άδα, αλλά όποιοι και να παίξουμε αισθανόμαστε ισχυροί. Μπορούμε να πετύχουμε, πιστεύει σε μας, είναι θετικός άνθρωπος και το χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε βοήθεια από τα μέσα ενημέρωσης και λιγότερη αρνητικότητα».

Προηγούμενο άρθροΗ τρομερή εμφάνιση του Γιάννη (vid)
Επόμενο άρθροPassing game και κυκλοφορία (vid)