Ο Λέο Μάτος κέρδισε την προτίμηση του κοινού του paokfc.gr και του PAOK FC Official App και αναδείχθηκε ως ο 11888 MVP Οκτωβρίου στο καθιερωμένο διαγωνισμό.

Βιώνει την δεύτερη χρονιά του στον Δικέφαλο. Στην πρώτη κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην δεύτερη δείχνει να τα θέλει όλα. Βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των συμμετοχών με 15, δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής με περισσότερα από 1300 αγωνιστικά λεπτά, πρώτος σε ασίστ με πέντε και δύο γκολ στο ενεργητικό του.

Ο Λέο Μάτος αποτελεί βαρόμετρο και για τον φετινό ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και δίνοντας άλλη διάσταση στο ρόλο του μπακ. Τον Οκτώβριο ο Βραζιλιάνος ήταν εκπληκτικός και βοήθησε τον ΠΑΟΚ σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Στην ψηφοφορία που διοργάνωσε το paokfc.gr και το PAOK FC Official App, ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου έλαβε το 43,33% των ψήφων του κοινού και αναδείχθηκε ως ο 11888 MVP Οκτωβρίου, κάνοντας… σεφτέ στους ατομικούς τίτλους για φέτος.

Για να το καταφέρει αυτό όμως έπρεπε να δώσει σκληρή μάχη με τον συμπατριώτη του Μαουρίσιο, ο οποίος έμεινε στην δεύτερη θέση. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, τον Οκτώβριο ανέβασε την απόδοσή του, έδειξε να βρίσκει πατήματα και ρυθμό, αλλά τραυματίστηκε στο γόνατο και αναγκάστηκε να μείνει στα πιτς. Τρίτος ο Κάρλος Ζαμπράνο. Ο Περουβιανός στόπερ εμφανίστηκε ανεβασμένος τον Οκτώβριο και κέρδισε μία θέση στο βάθρο.

Οι 11888 MVP της σεζόν:

Αύγουστος: Τζάλμα Κάμπος

Σεπτέμβριος: Δημήτρης Πέλκας

Προηγούμενο άρθρο“Παίζει” επιστροφή Ιντέγε!
Επόμενο άρθροΟ Γιάννης “γονάτισε” και τα “Σπιρούνια” (vid)