Ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς στην αναχώρηση των Κροατών δήλωσε πως αύριο η ομάδα του πρέπει να επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητά της. 

Αναλυτικά:

«Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αλλά θα πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Με το ίδιο στιλ που αγωνιστήκαμε στο Ζάγκρεμπ. Γνωρίζω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά περιμένω να κάνουμε ένα παιχνίδι αντίστοιχα καλό όπως και την Παρασκευή».

Για τον Μάντζουκιτς: 

«Ο Μάντζουκιτς είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν πριν το πρώτο ματς, αλλά θα περιμένουμε την τελευταία προπόνηση για να αποφασίσουμε. Έχουμε ένα καλό αλλά και επικίνδυνο αποτέλεσμα γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πάμε στην Ελλάδα σαν να έχουμε 0-0 στο πρώτο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί όλα μπορεί να είναι διαφορετικά, τα πάντα μπορεί να πάνε στραβά.

Πρέπει να επιβεβαιώσουμε στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητά μας. Δεν είναι εύκολο που θα παίξουμε πάλι μέσα σε ένα διάστημα τριών ημερών αλλά οι παίκτες γνωρίζουν τους ρυθμούς αυτούς. Ξέρουν πολύ καλά το διακύβευμα και να είναι κρίμα εάν δεν χάσουμε την ευκαιρία να πάμε στο Μουντιάλ. Θα είναι τραγωδία. Πρέπει να πάμε σιγά-σιγά, βήμα-βήμα για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον Πειραιά».

Για τον ίδιο είπε:

«Δεν είμαι σταρ. Δεν θέλω να είμαι σε πρώτο πλάνο στα μέσα ενημέρωσης και τα πρωτοσέλιδα, δεν είναι ο τύπος μου. Ελπίζω ότι δεν θα βρίσκομαι σε εξώφυλλο την επόμενη Δευτέρα. 

Προηγούμενο άρθρο“Πέταξε” για Αθήνα η Κροατία (pics)
Επόμενο άρθρο“Παίζει” επιστροφή Ιντέγε!