Ο Πάολο Καναβάρο κάλεσε την υπάρχουσα διοίκηση να αλλάξει, εκθειάζοντας παράλληλα τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο αδερφός του άλλοτε αρχηγού στην «σκουάντρα ατζούρα», Φάμπιο Καναβάρο, και νυν παίκτης της Σασσουόλο δεν μπορούσε να «χωνέψει» τον αποκλεισμό της Ιταλίας από την Σουηδία.

Μετά το τέλος του αγώνα προχώρησε σε ανάρτηση στα social media,με την οποία κατηγορεί την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, η οποία μεταξύ άλλων στέρησε την ευκαιρία για ένα σπουδαίο ρεκόρ στον αρχηγό,Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Αναλυτικά τα όσα έγραφε το ποστάρισμα του:

«Παιδιά, δεν χάσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο σήμερα. Το χάσαμε πριν από 15 χρόνια, όταν για τα λεφτά, η Ιταλία έφερε πτώματα από όλες τις περιοχές του κόσμου για να κλέψει αθέμιτα τις θέσεις από τα παλικάρια μας. Τους χαρίσαμε δόξα και φήμη χάρη στους Ιταλούς προπονητές μας οι οποίοι παραμένουν οι καλύτεροι του κόσμου.

Ελπίζω μόνο πως τώρα έχουμε πιάσει πάτο και επιτέλους μπορούμε να γίνουμε οι αναμορφωτές του δικού μας ποδοσφαίρου. Αντίο στις μούμιες που διοικούν το ιταλικό ποδόσφαιρο και ανοίξτε δρόμο για τους νέους που βρίσκονται εκτός πεδίου. Φύγετε από τον αναθεματισμένο δρόμο μας, ευχαριστώ» τόνισε σχετικά με τον αποκλεισμό.

Kαι συμπλήρωσε:

«Τιμή στον σπουδαίο Τζίτζι Μπουφόν ο οποίος έχασε την δυνατότητα να γίνει ο μόνος παίκτης που θα συμμετείχε σε 6 Παγκόσμια Κύπελλα και παρά το γεγονός ότι δεν τα κατάφερε, εμφανίστηκε στην κάμερα. Ελπίζω τα δάκρυα που έχυσες να είναι τα τελευταία για το ποδόσφαιρό μας!!! Ας στηρίξουμε τη νέα Ιταλία που θα έρθει!!! Ας επιστρέψουμε στην Ιταλία που όλος ο κόσμος ζηλεύει! Δυστυχώς, αυτό έπρεπε να συμβεί για να ξυπνήσουμε!!!».

Προηγούμενο άρθροΗ Νάπολι γλυκοκοιτάζει τον Βρσάλικο
Επόμενο άρθροΠροσπέρασε τον Κρέσπο ο Αγκουέρο (video)