Το δικό του μήνυμα για τα αδικοχαμένα θύματα λόγω των πλημμυρών της Δυτικής Αττικής έστειλε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος, νιώθοντας μάλιστα πως ο ίδιος πρέπει να ζητήσει…συγγνώμη.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Είναι εξοργιστικό να χάνονται άνθρωποι το 2017 σε έναν (wannabe) δυτικό πολιτισμό από αναμενόμενη κακοκαιρία. Είναι εξίσου εξοργιστικό ο μέσος Έλληνας να μαθαίνει το μαγευτικότερο νησί της χώρας του, τη Σύμη, επειδή πλημμύρισε…

Πνιγόμαστε κάθε μέρα ο καθένας στα μικρά ή μεγάλα του προβλήματα και χάσαμε τη μεγάλη εικόνα…Αγνοούμε αυτόν τον καθρέφτη που μας δείχνει την τριτοκοσμική μας φύση και τον μονόδρομο της συνεννόησης για την επίλυση των προβλημάτων επιβίωσης.

Είμαστε σε έκτακτη ανάγκη και συμπεριφερόμαστε σαν πρίγκιπες του Μονακό για τα μικρά, τα καθημερινά. Ντρέπομαι που Έλληνες ή άνθρωποι στην Ελλάδα πνίγηκαν από τη βροχή ή «σκοτώθηκαν» στα γήπεδα…

Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη αν συνέβαλα να μείνει κάποιος στον καναπέ του για να δει μπάλα, αντί να διεκδικεί την ποιότητα της ζωής του».

Προηγούμενο άρθροΠρίντεζης:«Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας με τον Παναθηναϊκό, αλλά αντιδράσαμε»
Επόμενο άρθρο“Καλούμε τον κόσμο να δώσει το παρών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ”