Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, δήλωσε πως μετά από κάθε αγώνα φεύγει από το γήπεδο με τη συνείδησή του καθαρή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πάουερ φόργουορντ των “ερυθρόλευκων”:

«Παίξαμε με ένστικτο και κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ. Αν χάναμε θα λέγαμε ότι το παλέψαμε. Δείξαμε αντίδραση. Φαινόταν ότι γύρισε η Φενέρμπαχτσε. Δείξαμε ψυχικά αποθέματα σε μια δύσκολη έδρα και πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη”.

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό:

«Κακά τα ψέματα όλοι στενοχωρηθήκαμε, θέλαμε ένα παιχνίδι να αντιδράσουμε. Ξέρουμε ότι στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας με τον Παναθηναϊκό και εμάς. Κάναμε άσχημα παιχνίδια τις τελευταίες 10 μέρες. Είναι λογικό. Δεν δικαιολογώ κανέναν, αλλά είναι πραγματικότητα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να πάει τρένο μέχρι το τέλος. Αντιδράσαμε και πήραμε μια νίκη».

Στη συνέχεια, ανέφερε:

«Η χρονιά είναι μεγάλη, πρέπει να βελτιωνόμαστε όλοι και να κοιτάμε τι κάνουμε λάθος. Μου αρέσει να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να βλέπω τι φταίει. Όλοι μαζί χάνουμε και κερδίζουμε ως ομάδα. Δεν μπορείς να πεις μεγάλα λόγια. Πριν 20 μέρες ήμασταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Σε οκτώ μέρες ξέφυγαν όλα. Όλα γυρίζουν. Το θέμα είναι να δουλεύεις, να πεισμώνεις και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό».

Για το αν νιώθει κούραση:

«Νιώθω ότι πάντα δίνω το 100%. Ακόμα και όταν δεν είμαι καλός ή χάνω λέι απ μόνος μου, φεύγω από το γήπεδο με την συνείδησή μου καθαρή. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σε κάθε παιχνίδι πολύ καλός. Πρέπει να έχεις διάρκεια. Η χρονιά είναι μεγάλη».

 

Προηγούμενο άρθρο“Σήμερα αποδείξαμε ποιοι είμαστε”
Επόμενο άρθροΠως θα έδειχναν σύγχρονα μοντέλα αν είχαν ρετρό γραμμές; (pics)