Μετά και τη διακοπή, λόγω των αγώνων μπαράζ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, η Ευρώπη επανέρχεται σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Το διάστημα που μεσολάβησε βοήθησε όλες τις ομάδες να ανασυνταχτούν και να δουλέψουν πάνω στα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουν στο παιχνίδι τους, για να εμφανιστούν πιο ανταγωνιστικές.

Ρίχνοντας μία πρώτη ματιά στο πρόγραμμα των μεγάλων πρωταθλημάτων της Γηραιάς Ηπείρου, παρατηρούμε ότι οι ποδοσφαιρικές συγκινήσεις του διημέρου θα είναι έντονες.

H Άρσεναλ υποδέχεται την Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι, αύριο στις 14:30, σε μία σπουδαία αναμέτρηση που θα ανοίξει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Premier League.

Στην ισπανική Primera Division, έχουμε το αυριανό μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ στις 21:45 στο γήπεδο «Wanda Metropolitano».

Λίγο πιο δίπλα στην Ιταλία για τη Serie A , η ποδοσφαιρική πανδαισία είναι έντονη, καθώς το Σάββατο 18/11 έχουμε «σέντρα» σε δύο μεγάλα ντέρμπι. Αρχικά στη Ρώμη στις 19:00 διεξάγεται το «classico» μίσους ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο, με τυπικά γηπεδούχου την πρώτη , ενώ το βράδυ στις 21:45 η Νάπολι θα υποδεχτεί τη Μίλαν σε μία ακόμα σκληρή αναμέτρηση.

Κλείνοντας δε μπορούμε να αγνοήσουμε το Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου την Κυριακή στις 19:30.

Όλοι οι αγώνες προσφέρονται για ποντάρισμα στον ΟΠΑΠ και στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες.

Προηγούμενο άρθροΣυγκλονίζει ο Αντεμπαγιόρ με τις δηλώσεις του
Επόμενο άρθροΠρίγιοβιτς: «Δε μου άρεσε το σχολείο»