Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προέβη ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ σχετικά με την οικογένειά του στο «So Foot», τονίζοντας πως παραλίγο να αυτοκτονήσει λόγω της διατάραξης της ψυχικής του υγείας.

«Ένιωθα πως ήθελα να αυτοκτονήσω. Το κράταγα για τον εαυτό μου για πολλά χρόνια. Είμαι αηδιασμένος που τα πράγματα έφθασαν σε αυτό το επίπεδο, αλλά παράλληλα είμαι και ανακουφισμένος που μίλησα για αυτό.

Η καριέρα μου θα ολοκληρωθεί σε μερικά χρόνια, εν’ αντιθέσει με το όνομα της οικογένειάς μου, που θα μου μείνει για πάντα. Οι συνθήκες είναι δύσκολες όταν προσπαθείς να βγάλεις την οικογένειά σου από τη φτώχεια και εκείνη συνεχίζει να σου αντιτίθεται.

Έχω πει επανειλημμένως στα μικρότερα αδέρφια μου ότι η οικογένειά μας μάς χειραγωγεί. Αλλάζω συχνά αριθμό τηλεφώνου, ώστε να μην μπορούν να με βρουν. Δε με καλούν για να με ρωτήσουν αν  είμαι αλλά για να ζητήσουν χρήματα. Αυτό συνέβαινε και αφού τραυματίστηκα στην Τότεναμ.

Με πήραν τηλέφωνο ενώ έκανα εξετάσεις για να με ρωτήσουν αν μπορούσα να πληρώσω τα δίδακτρα των παιδιών. Τουλάχιστον ρώτησαν πως είμαι πριν ζητήσουν χρήματα!», εξομολογήθηκε.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο “show” του Λούκα Ντόντσιτς (vids)
Επόμενο άρθροΈρχεται «καυτό» Σαββατοκύριακο