Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο, δήλωσε πως η σημερινή νίκη ήταν πολύ σημαντική.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πως η ομάδα του κατάφερε να κερδίσει δύσκολα:

“Κάναμε μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που έδειξε πόσο πολύ το ήθελε Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και με σωστές επιλογές πήραμε τη νίκη ώστε να είμαστε πιο ήρεμοι στη διακοπή και να δουλέψουμε περισσότερο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.”

Για τον Κρουμπάλι και την εμπιστοσύνη που δείχνει η ομάδα στους παίκτες:

“Ο Οσμάν είναι ένα παιδί που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Ήταν μεγάλη απώλεια για εμάς για 20 μέρες. Εμπιστοσύνη υπάρχει στον ΠΑΟΚ σε όλους τους παίκτες όπως λέγαμε πριν και για τον Χρυσικόπουλο. Πρέπει όμως και εμείς να δουλέψουμε λίγο περισσότερο με όλους τους παίκτες. Ο Κρουμπάλι έπαιξε σήμερα με μία προπόνηση, ακόμη δεν έχει βοηθήσει ο Χαραλαμπόπουλος, ενώ είχαμε στερηθεί στην αρχή και τον Κόνιαρη, αλλά και τον Ζάρα για δύο εβδομάδες. Ακόμα και σήμερα δεν είχαμε τον Μαργαρίτη.”

Για τον Αντώνη Κόνιαρη:

“Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να επενδύσει σε Έλληνες νεαρούς παίκτες. Ο Αντώνης έκανε σήμερα μία μεγάλη εμφάνιση. Άλλες φορές μπορεί να μας έχει στοιχίσει η παρουσία του, αλλά σήμερα έκανε τα πάντα. Δεν είναι μόνο οι 10 πόντοι και οι 10 ασίστ, αλλά το ένα λάθος. Ένας πλέι μέικερ 20 ετών σε ένα κρίσιμο παιχνίδι έχει ένα λάθος και αυτό λέει πολλά.”

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του “Δικεφάλου” μετά τη διακοπή:

“Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας. Ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά. Όπως σας είπα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί χωρίς απουσίες κάτι το οποίο δεν είχαμε όλο αυτό το διάστημα. ”

Για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη που τελικά πήρε μόνος του το αεροπλάνο και ήρθε στο Ρέθυμνο:

“Παράδειγμα προς όλους ο Μαργαρίτης. Ο Βαγγέλης είναι ένας παίκτης που έπαιξε στην Α1 και πήρε την ευκαιρία του από τον ΠΑΟΚ πριν από 6 χρόνια και έδειξε την αξία του. Όλα αυτά τα έχει καταφέρει με τη δουλειά του και την επιμονή που έφτασε μέχρι και στην κλήση από την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά. Σήμερα όπως είπατε ήταν στο Ρέθυμνο με δική του πρωτοβουλία για να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Αγωνιστικά στα δύσκολα βγήκε μπροστά στα προηγούμενα παιχνίδια και σήμερα ήταν μαζί μας, παρότι δεν μπορούσε να βοηθήσει πολύ αγωνιστικά, αλλά μας βοήθησε με την παρουσία του που ήταν άκρως θετική.”

Τέλος είπε:

«Αυτή η νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική για εμάς. Προερχόμασταν από ένα πάρα πολύ δύσκολο και κοπιαστικό πρόγραμμα τις τελευταίες 10 μέρες, με παιχνίδι με τον Άρη που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και ένα δύσκολο ταξίδι μέχρι να έρθουμε εδώ. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τη διοίκηση του Ρεθύμνου για τη διευκόλυνση που μας έκανε να μας παραχωρήσει το γήπεδο μία μέρα νωρίτερα.

Οι παίκτες μας έκαναν εξαιρετική δουλειά, έλεγξαν το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Είχαμε κάποιους συγκεκριμένους στόχους και τους πετύχαμε και νομίζω ότι η νίκη μας είναι απόλυτα δίκαιη και μας χαροποιεί πάρα πολύ. Στη διακοπή που έχουμε θα πάρουμε ορισμένες ανάσες, τις οποίες έχουμε ανάγκη και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε ακόμα πιο έντονα, παρά τα προβλήματα που θα έχουμε με τις απουσίες διεθνών μετά από χρόνια για την ομάδα. Αυτό φυσικά, είναι κάτι ευχάριστο για την ομάδα μας και είμαστε περήφανοι για αυτό, αλλά θα μας δημιουργήσει κάποια προβλήματα στη συνοχή μας και στις προπονήσεις.  Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο και καλή πορεία στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Προηγούμενο άρθρο“Είναι μια μεγάλη νίκη”
Επόμενο άρθροΑμφίβολος ο Λέοβατς ενόψει Ατρόμητου