Ο Ευθύμης Κουλούρης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και μεταξύ άλλων είπε πως βρίσκει ψυχολογία και ρυθμό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά σημείωσε πως:

«Ο Ατρόμητος έχει δείξει πως είναι καλή ομάδα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα φάουλ του Ατρομήτου, που ήταν και η μοναδική του φάση τη δεδομένη στιγμή. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, γυρίσαμε το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι που μετράει. Πλέον, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με στόχο να πάρουμε ακόμη μια νίκη».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζουν και τη συνέχεια:

«Έχουμε παίκτες που ξεχωρίζουν και είναι ποιοτικοί. Γυρίσαμε στις νίκες, κάτι που το χρειαζόμασταν και ψυχολογικά. Τώρα είναι ώρα να ξεκουραστούμε και να αναλύσουμε τον επόμενο αντίπαλο. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Σε κάθε ματς θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα παίζει πλέον με κόσμο:

«Είναι σημαντικό που θα έχουμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας. Πρέπει να παίρνουμε και τα εκτός έδρας ματς. Είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει και μεταξύ μας».

Για τον χρόνο συμμετοχής του:

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει παιχνίδια για να πάρει ρυθμό. Εγώ συμμετείχα στις προπονήσεις όλο αυτό τον καιρό για να είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου. Μέσα από τα παιχνίδια παίρνω ψυχολογία και ρυθμό».

Προηγούμενο άρθροΤο νέο Tesla Roadster θα είναι με 0-100 το πιο γρήγορο στον κόσμο (pics)
Επόμενο άρθρο“Πρέπει να αλλάξουμε μυαλά”