Για τη χθεσινή ανατροπή του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο, το αήττητο σερί, αλλά και την βράβευσή του από τον Εργοτέλη μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Όλη την εβδομάδα δουλεύαμε, ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του Εργοτέλη, παίζουν με χαμηλά την μπάλα και άγνοια κινδύνου. Εκεί όπου εστιάσαμε όλη την εβδομάδα ήταν στο να τους πιέσουμε ασφυκτικά, να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα που είναι η δύναμη τους.

Δεν μπήκαμε καλά, δεν μπήκαμε δυνατά, δεν τους πιέσαμε όπως μας είπε ο προπονητής, δεν το κάναμε όπως το δουλεύαμε και όταν σπάνε την πίεση βρίσκουν πολλούς κενούς χώρους.

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος: Μπήκαμε στο ημίχρονο, μας μίλησε ο προπονητής μας, ο κ.Μυροφορίδης, μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι δεν γίνετε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, είπαμε να μπούμε, να τους πιέσουμε ψηλά και να κάνουμε αυτά που πρέπει.

Για τα αμυντικά προβλήματα του Εργοτέλη: Αυτό το ξέραμε το είχαμε δει, πίσω έχουν πολλά κενά γιατί ανεβαίνουν ψηλά τα μπακ τους. Αυτό πρέπει να κάνεις, να τους πιέσεις και να βγαίνεις στην αντεπίθεση, είδατε πόσες ευκαιρίες είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Για το τι συνέβη στα αποδυτήρια: Είχαμε όλοι ένα σοκ αρχικά, όταν χάνεις 2-0 στο ημίχρονο είναι πολύ δύσκολο. Και θέλω να πω σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια, γιατί ήταν πολύ μεγάλο αυτό που κάναμε χθες, ήταν καλύτερο από το να κερδίσουμε με 0-2 ή 0-3, γιατί δείξαμε ότι έχουμε ψυχή, ότι δύσκολα θα χάσουμε φέτος. Στο ημίχρονο είπαμε ότι θα το γυρίσουμε το ματς, όταν το πιστεύεις και τα δίνεις όλα είναι θετικό το αποτέλεσμα.

Εγώ ας πούμε στο πρώτο ημίχρονο έβλεπα ότι ήμασταν άλλη ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο μόλις μπήκαμε ήξερα ότι δεν θα χάσουμε. Η διαφορά της ομάδας που θα πάρει το πρωτάθλημα είναι το να παίρνει το αποτέλεσμα σε παιχνίδια δύσκολα, σε παιχνίδια που δεν ξεκινάνε καλά.

Για το ότι ο Άρης αντιμετώπισε πρώτη φορά ομάδα που του δημιούργησε ευκαιρίες: Μέχρι τώρα ακόμα και στα φιλικά δεν είδα κανέναν αντίπαλο να μας πιέσει και να κάνει κλασσικές ευκαιρίες.

Χθες το συνάντησα εγώ πρώτη φορά με τον Εργοτέλη, και μπράβο στον Εργοτέλη, αλλά εμείς καταφέραμε και αντιδράσαμε. Για το εάν ο Άρης μπορεί. Είναι αρκετά νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο, απλά θεωρώ ότι αν χτίσεις ένα σερί από την αρχή οι άλλες ομάδες θα παλεύουν μεταξύ τους για την δεύτερη θέση. Θα μπει αυτό στο μυαλό όλων και τον Άρη θα τον έχουν στην απέξω, θα είμαστε εμείς πρώτοι και αήττητοι και οι υπόλοιποι θα ψάχνουν τον δεύτερο.

Για το ότι τιμήθηκε από την ομάδα του Εργοτέλη: Δεν το περίμενα, στον Εργοτέλη συμπλήρωσα 100 συμμετοχές και μετά έφυγα, στο Παγκρήτιο δεν έπαιξα ξανά από όταν έφυγα. Είδα ανθρώπους που πέρασα 7-8 χρόνια μαζί τους, αλλά το καλύτερο ήταν ότι κερδίσαμε.

Για το ότι περιμένουν και τον κόσμο να γυρίσει στο γήπεδο: Φέτος δείχνουμε και στον κόσμο ότι δίνουμε την ψυχή μας, δίνουμε τα πάντα, ματώνουμε στο γήπεδο. Εμείς παίζουμε για τον κόσμο, η δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του, θέλουμε να μας βοηθήσει.

Για το ότι μετά το παιχνίδι με την Μπόκα έχουν αντιληφθεί την δυναμική του κόσμου του Άρη: Όλοι με την Μπόκα τρελαθήκαμε, βγαίναμε έξω και δεν πιστεύαμε αυτό που γινότανε, είναι απίστευτος ο κόσμος του Άρη, οι Αρειανοί δεν έχουν καμία σχέση με τους άλλους οπαδούς, θέλουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο, αλλιώς παίζεις όταν είναι γεμάτο και αλλιώς όταν είναι άδειο.

Είναι λογικό ο κόσμος να είναι απογοητευμένος, δεν γίνεται το 11′ να παίζεις με την Σίτι και φέτος με τον Αιγινιακό, αλλά ο κόσμος θα ξαναζήσει τέτοιες στιγμές.

Για το εάν ο Άρης έχει υψηλούς στόχους στο Κύπελλο: Έχουμε ένα ρόστερ πλούσιο, μπορεί κάθε μέρα να παίζουν δυο ισάξιες ενδεκάδες, και μπορούμε να πάμε ψηλά και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, όταν είσαι Άρης δεν μπορείς να αφήσεις το κύπελλο.

 

Προηγούμενο άρθροΦτηνά τη γλίτωσε η ΑΕΚ
Επόμενο άρθροLIVE: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος