O Παναγιώτης Βασιλόπουλος επέστρεψε στις τάξεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, ενόψει και των αγώνων για τα «παράθυρα» της FIFA, δηλώνοντας ευτυχής για το γεγονός αυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα και δικαίωση. Βλέπω πως όλες οι θυσίες και ο κόπος τελικά άξιζαν! Και χαίρομαι που κάποια άτομα το εκτίμησαν και είμαι εδώ σήμερα. Αυτό που έλεγα πάντα είναι πως αυτό που μου έλειπε ήταν αυτά τα καλοκαίρια με την Εθνική Ομάδα. Μου έλειπε να παίξω σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε μια διοργάνωση. Να παίζω το καλοκαίρι… Το να φοράω το εθνόσημο είναι για μένα πάνω απ’ όλα».

Για το τι σημαίνει η Εθνική ομάδα για εκείνον: «Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Εθνική Ομάδα. Όλα αυτά τα παιδιά. Το να το ζεις από κοντά, από μέσα είναι κάτι τελείως διαφορετικός. Σίγουρα ο ρόλος μας εμάς των πιο… παλιών θα είναι να σταθούμε δίπλα στα παιδιά αυτά και να τα βοηθήσουμε γιατί θέλει προσπάθεια και συγκέντρωση όλη αυτή η προσπάθεια. Ο στόχος υπάρχει, αναγνωρίζοντας όλοι πόσο δύσκολο είναι να φτιαχτεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα, με τόσα νέα πρόσωπα. Γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι ως ομάδα. Γιατί αυτό είναι πάνω απ’ όλα: Η ομάδα».

Για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ: «Είναι πρωτόγνωρο για όλους μας αυτό που γίνεται. Γι’ αυτό ακριβώς επιμένω πως το βασικότερο είναι να γίνουμε ομάδα όσο γίνεται πιο γρήγορα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για το τι θα σήμαινε για εκείνον ένα γεμάτο γήπεδο στην αναμέτρηση με το Ισραήλ: «Τιμή! Θα ήταν πολύ μεγάλη τιμή να καταφέρουμε να γεμίσουμε το γήπεδο και να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Προηγούμενο άρθροΛουτσέσκου: “Με τους φιλάθλους μας θα έχουμε μεγαλύτερη δύναμη”
Επόμενο άρθροΤο νέο Tesla Roadster θα είναι με 0-100 το πιο γρήγορο στον κόσμο (pics)