Μετά το πειθαρχικό όργανο της Superleague, το οποίο κάλεσε σε απολογία τον τεχνικό της ΑΕΚ, ακολούθησε και η δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, για την χειρονομία του και την ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Βάσει των άρθρων που έγινε η δίωξη προς το πρόσωπο του, υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος για τιμωρία από διάστημα ενός ως έξι μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με άρθρο 10 παρ.1β’  του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας 19/11/2017 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ).

Προηγούμενο άρθροΠρίντεζης: “Τεράστια η συνεισφορά των προέδρων”
Επόμενο άρθροΣπανός: «Το πέναλτι ήταν από αυστηρό έως ανύπαρκτο»