Ο παίκτης του Άρη Ούγκο Σόουζα μίλησε στη media day και μεταξύ άλλων είπε πως είναι φανταστικό αυτό που δείχνουν οι οπαδοί προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά:

Για την Παναχαϊκή:

«Είναι ένα σημαντικό ματς, παίζουμε με την δεύτερη ομάδα στην βαθμολογία, είμαστε σε καλή κατάσταση, θα παλέψουμε για την πέμπτη νίκη».

Για το “διπλό” κόντρα στον Εργοτέλη:

«Όταν χάνεις 2-0 στο ημίχρονο, είναι πολύ θετικό να κάνεις την ανατροπή, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό. Αλλάξαμε τον τρόπο σκέψης και την φιλοσοφία μας. Όπως παίξαμε στο β΄ημίχρονο, να παίξουμε έτσι και σε όλα τα ματς».

Για τις διαφορές σε σχέση με την περσινή ομάδα:

«Είναι μία ενδιαφέρουσα ερώτηση. Φέτος έχουμε 20-30 παίκτες που παλεύουν καθημερινά. Υπάρχει ποιότητα, καλοί χαρακτήρες. Είναι κυρίως μαχητές. Πέρσι είχαμε μία ομάδα με περισσότερη ποιότητα, αλλά είναι δύσκολο να προσαρμοστεί ένας παίκτης από την πρώτη κατηγορία στην δεύτερη».

Για τα όσα είπε ο ίδιος στα αποδυτήρια, στο Ηράκλειο:

«Ήταν πολύ σημαντικό αυτό που έγινε στο ημίχρονο. Ο προπονητής μας έδειξε τι κάναμε λάθος. Μιλήσαμε γι αυτό που πιστεύαμε. Ήταν καλό αποτέλεσμα γιατί αλλάξαμε την αγωνιστική μας συμπεριφορά».

Για τον Δεληζήση:

«Είμαστε καλά, μου αρέσει ο Δεληζήσης. Σε τρία ματς δεν δεχθήκαμε γκολ. Και δεν μα αρέσει να δέχομαι γκολ, θυμώνω. Δουλεύουμε για να μην δεχθούμε γκολ».

Για το αν το περίμενε ότι θα ήταν αναντικατάστατος: 

«Για να είμαι ειλικρινής όχι. Είναι φανταστικό αυτό που δείχνουν οι φίλοι του Άρη για μένα. Εκτιμούν το πως παίζω και μου δίνει κίνητρο να δουλέψω καθημερινά».

Για το πως φαντάζεται το μέλλον του:

«O λόγος που έμεινα φέτος, είναι γιατί θέλω να μείνω και τα επόμενα χρόνια. Είδαμε το τι σημαίνει Άρης, με την Μπόκα και θέλω να ζήσω ανάλογες στιγμές».

Για την ατμόσφαιρα με Μπόκα:

«Και στο Βέλγιο είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Αλλά ο κόσμος του Άρη είναι εκπληκτικός».

Για το αν περιμένει τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο:

«Ξέρω την πραγματικότητα του Άρη. Παίζουμε στην δεύτερη κατηγορία. Πρέπει να τους δείξουμε ότι ο Άρης είναι… ζωντανός. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο όλο πίσω στο γήπεδο».

Για το Κύπελλο:

«Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε αύριο και μετά να κοιτάξουμε τα Γιάννινα. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Είναι σημαντικό αύριο να έρθουν να μας βοηθήσουν. Αν κερδίσουμε θα είμαστε καλύτερα κι εμείς για το ματς Κυπέλλου».

Προηγούμενο άρθρο“Είμαστε στον σωστό δρόμο”
Επόμενο άρθροΣτη Θεσσαλονίκη ο Λάσκαρης