Έντονα παράπονα από την διαιτησία είχε μετά την ήττα της Αρμάνι από τον Ολυμπιακό ο τεχνικός των Ιταλών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι παίκτες μου έκαναν ένα υπέροχο παιχνίδι. Χάσαμε μόνο μια περίοδο. Λυπάμαι, γιατί στη 2η περίοδο διστάσαμε κι εγκαταλείψαμε μερικά σουτ. Πανικοβληθήκαμε λίγο. Κακώς, γιατί αναγκαστήκαμε να παίξουμε στο ρυθμό που θέλαμε, εξαφανίσαμε το Μιλουτίνοφ, αποδεχθήκαμε ότι πήραν μερικούς πόντους από το συνηθισμένο. Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Κάναμε ένα λάθος και φυσικά στην τελευταία κατοχή που έπρεπε να διεισδύσουμε, γιατί είχαν το πλεονέκτημα και ήμασταν πίσω για έναν πόντο.

Υπήρξαν μερικά σοβαρά σφάλματα διαιτησίας που παραδέχθηκαν, ειδικά ένα φάουλ στον Ταρζέφσκι και αυτό πονάει. Στο μέλλον θα κερδίσουμε τον σεβασμό που αξίζουμε και δεν θα χρειάζεται να σχολιάζω τέτοια περιστατικά. Μπορώ να πω μόνο πως αντιμετωπίσαμε πολύ καλά μια ομάδα σαν αυτή και βρήκαμε λύσεις στο σκοράρισμα ενάντια σε αυτή την άμυνα.

Λυπάμαι, γιατί αυτοί οι τελικοί τιμωρούνται. Η άφιξη του Τζέρελς έπρεπε να μας χαλαρώσει και με τον Γκάουντλοκ εκτός και ο Μπέρτανς ήταν μπερδεμένος. Αλλά αυτά τα παιχνίδια δείχνουν πως οι ομάδες θα τα βρουν σκούρα με εμάς. Πρέπει να καταλάβουμε πως θα κάνουμε το βήμα για να νικήσουμε σε τέτοια ματς, να βρούμε αυτό που μας λείπει. Τα αγόρια μου αξίζουν περισσότερα για τη δουλειά τους, δεσμεύονται με τον εαυτό τους».

Προηγούμενο άρθρο“Θα πάμε στην Αυστρία για τη νίκη”
Επόμενο άρθρο“Θα βρούμε λύση”