Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ούρος Τζούρτζεβιτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το “διπλό” στην Κέρκυρα, δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι από τους πιο ισχυρούς συλλόγους στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

«Είχα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είχα καταφέρει να σκοράρω το τελευταίο διάστημα, οπότε είναι σημαντικό που κατάφερα να πετύχω γκολ απόψε. Δεν είναι το ίδιο με το πέναλτι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, είναι σημαντικό ότι βοήθησα την ομάδα, έβαλα γκολ, έδωσα ασίστ στον Μάρκο Μάριν και θεωρώ καταπληκτικό το ότι κατάφερα να βοηθήσω τον Ολυμπιακό.

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι είπε ο προπονητής μας στο ημίχρονο γιατί έκανα ζέσταμα στην ανάπαυλα, ήταν δύσκολο να παίξουμε σε ένα τόσο βαρύ γήπεδο λόγω της βροχής, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι καταφέραμε να νικήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο προπονητής μου είπε να προσπαθήσω να κρατήσω την μπάλα, να μείνω μέσα στην αντίπαλη περιοχή, να μου δίνουν την μπάλα οι ακραίοι επειδή είμαι γρήγορος και φυσικά να προσπαθήσω να βάλω γκολ.

Προτιμάω να παίζουμε 4-4-2, είναι πιο εύκολο για εμένα όταν υπάρχει ένας ακόμη επιθετικός δίπλα μου, βοηθάει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην επίθεση και η ομάδα μας το δοκιμάζει όταν μένει πίσω στο σκορ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στην Ελλάδα, έκανα ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους πιο ισχυρούς συλλόγους στην Ευρώπη και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλεύω και να περιμένω την ευκαιρία μου για να βοηθήσω την ομάδα, όπως έγινε σήμερα.

Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα, αλλά καταφέραμε να βρεθούμε ξανά στην κορυφή, αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί είναι η θέση που μας αξίζει. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και να παλέψουμε έως το τέλος για να παραμείνουμε στην κορυφή. Είναι δύσκολο να παίζεις παράλληλα σε τρεις διοργανώσεις και ορισμένοι ποδοσφαιριστές είναι κουρασμένοι, αλλά πλέον όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να είναι συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και θα συνεχίσουμε έτσι».

Προηγούμενο άρθρο“Η ομάδα είναι ανταγωνιστική”
Επόμενο άρθρο“Δεν είναι δυνατόν στα παιχνίδια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να παίζουν συνέχεια ο Μάνταλος, ο Σιδηρόπουλος και ο Καλογερόπουλος”