Κατά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη των “ερυθρόλευκων” με 1-3 επί της Κέρκυρας.

Αναλυτικά:

«Σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια στο δεύτερο μέρος γιατί στο πρώτο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Εγώ δεν αμφέβαλα, έγιναν οι αναγκαίες αλλαγές και τα γκολ θα μπορούσαν να ήταν περισσότερα. Η Κέρκυρα ήταν πολύ καλή ομάδα. Αναδείχθηκε ένας ακόμα παίκτης σήμερα, ο Τζούρτζεβιτς, που ήταν καταπληκτικός, αυτό το παιδί δέχτηκε πολλές κλωτσιές, θα βάλει κι άλλα γκολ, θα με θυμηθείτε τι παίκτης είναι. Ο Σισέ σε μια στιγμή που θύμισε τον Τουρέ, όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, τα γκολ ήταν πανέμορφα και τα γκολ ήταν ποίημα. Φεύγουμε με μία πολύ δύσκολη νίκη. Εμείς την κάναμε εύκολη τη νίκη. Δεν έχουμε κανένα παράπονο, η Κέρκυρα ήταν άψογη, τους εύχομαι να μείνουν στην κατηγορία, εδώ δεν περνάει κανείς γιατί έχει πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως θα τα πάει πολύ καλά. Το 80% των φιλάθλων εδώ είναι Ολυμπιακοί.

Οι διαιτητές ήταν άψογοι, τα ψευτολάθη δεν τα συζητώ, οι επόπτες ήταν άψογοι όπως και ο τέταρτος. Με τέτοιους διαιτητές θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν στα παιχνίδια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να παίζουν συνέχεια ο Μάνταλος, ο Σιδηρόπουλος και ο Καλογερόπουλος. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα. Πρέπει να βάλουν νέα παιδιά, ο σημερινός διαιτητής δεν είναι διεθνής. Και οι επτά διεθνείς πρέπει να φύγουν. Ο κόσμος δεν μπορεί να τους βλέπει. Πρέπει να σεβαστούν τον κόσμο του Ολυμπιακού, εγώ δεν θέλω να τους βλέπω μπροστά μου. Κάθε Κυριακή ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος, όσο για την Σπόρτινγκ που γελάνε, μην εκπλαγούν εάν πάρει τη δεύτερη θέση. Η προσοχή μας είναι μόνο στο πρωτάθλημα, έχω πει πως θα ξαναμιλήσω τον Ιανουάριο. Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι το πρωτάθλημα».

 

Προηγούμενο άρθρο“Απ’ τους πιο ισχυρούς συλλόγους στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός”
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Superleague