Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Παναγιώτης Κονέ μετά τη νίκη του Πλατανιά Χανίων με 3-0 μίλησε στην κάμερα της NOVA και μεταξύ άλλων είπε πως χρωστάει στον κόσμο της ΑΕΚ τις καλές του επιδόσεις.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι ο Πλατανιάς ήταν μια ομάδα ευάλωτη στην άμυνα. Ξέραμε ότι όσο πιο γρήγορα βάζαμε γκολ τόσο πιο εύκολα θα ήταν τα πράγματα. Μετά το γκολ του Μάρκο το παιχνίδι άνοιξε. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάσαμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

 Για το γεγονός ότι επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους:

 

«Αισθάνομαι δυνατός. Παιχνίδι με το παιχνίδι παίρνω ρυθμό. Χάρη στο ιατρικό τιμ και τους συμπαίκτες μου έχω καταφέρει να επανέλθω σε αγωνιστικό ρυθμό. Είμαι στη διάθεση του προπονητή να με χρησιμοποιήσει όπου πιστεύει εκείνος. Σίγουρα νιώθω έτοιμος να βοηθήσω».

Για τον Μάρκο Λιβάγια:

«Ο Μάρκο με τα γκολ έχει πάρει ψυχολογία. Βοηθάει την ομάδα να κρατάει την μπάλα. Σίγουρα έχουμε παίκτες που κάνουνε τη διαφορά αλλά από το ομαδικό παιχνίδι η ομάδα θα καταφέρει τους στόχους της».

Για τους οπαδούς της ομάδας: 

«Ευχαριστώ τον κόσμο. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο. Θα δουλέψω σκληρά για να καταφέρει η ομάδα τους στόχους της».

Για το σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται και αν μπορεί να καλύψει αυτός το κενό του Μάνταλου:

«Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Όποιος παίζει μεσοεπιθετικός πρέπει να κάνει πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. Είτε οχτάρι είτε δεκάρι για μένα είναι το ίδιο. Πιστεύω ότι ο Πέτρος είναι διαφορετικός παίκτης από εμένα. Έχουμε τις λύσεις και θα φανεί και στο μέλλον αυτό».

Για το αν χρωστάει ένα πρωτάθλημα στον κόσμο της ΑΕΚ:

«Στον κόσμο της ΑΕΚ χρωστάω τις καλές μου επιδόσεις. Στόχος είναι σίγουρα το πρωτάθλημα αλλά είναι νωρίς να πούμε κάτι. Ο ΠΑΟΚ όπως έχουμε δει μέχρι τώρα έχει καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες αλλά όχι καλή ομάδα αυτή την στιγμή όπως το βλέπω. Θα κριθεί τις τελευταίες αγωνιστικές».

Προηγούμενο άρθρο“Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο”
Επόμενο άρθροΘλάση στον προσαγωγό ο Τσόσιτς