Ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Σπανός στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα συνεχίσει με το ίδιο σθένος.

Αναλυτικά:

«Για εμάς είναι μια στενάχωρη βραδιά, κάναμε την προσπάθεια, ήμασταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα απέναντι σε ένα άξιο αντίπαλο, δημιουργήσαμε χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε κατοχή της μπάλας, φάνηκε ότι δικαιούμαστε την πρόκριση, αλλά ξέρετε το ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές κρύβει παγίδες και δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε τη μια φάση».

Για τη συνέχεια είπε: 

«Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, με το ίδιο σθένος που είχαν τα παιδιά σήμερα, τα οποία απέδειξαν για μια ακόμη φορά, εγώ το ξέρω αλλά πρέπει να το μάθουν όλοι καλά, ότι αυτή ομάδα έχει 28 εξαιρετικούς παίκτες και αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Συγχαρητήρια, μπράβο τους για την εμφάνιση. Είναι πολύ σημαντικό για τον Άρη της Football Legue να δημιουργείτε 1,5 ευκαιρία από τον αντίπαλο, να έρχεται το παιχνίδι 1-1 και στα αποδυτήρια οι παίκτες μου να λένε χάσαμε το παιχνίδι. Έτσι χτίζει η ομάδα το μέταλλο της, έτσι πρέπει να συνεχίσει και ακόμη καλύτερα πρέπει να τελειώσει».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Συγχαρητήρια στον κ. Πετράκη για την πρόκριση, στον ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι τους, τους εύχομαι τα καλύτερα και να ευοδωθούν οι στόχοι που έχουν βάλει για φέτος».

Προηγούμενο άρθροΠαραπέμπεται ο Μάνταλος
Επόμενο άρθροΤαχύτερος ο Raikkonen στην πρώτη ημέρα δοκιμών