Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε στην ιστοσελίδα sportblic και μεταξύ άλλων είπε πως η “Ένωση” θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά:

«Είμαστε στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα δεν έχουμε πάρει ωστόσο ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα δυναμώσουμε την ομάδα τον Ιανουάριο, προκειμένου να συνεχίσουμε την μάχη για το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και το κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να παίξουμε και στους ομίλους του Champions League, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες υψηλού επιπέδου, με καλούς παίκτες που έχουν τον ίδιο στόχο».

Για το ότι η ΑΕΚ μπορεί να προκριθεί στους “32” του Europa League:

«Φυσικά, είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή να καταφέρουμε να προκριθούμε και πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Βιέννη. Δεν θα είναι εύκολο. Το πρώτο ματς εδώ στην Αθήνα είχε λήξει ισόπαλο. Αλλά νομίζω πως θα έχουμε επιτυχία».

Για τον Βράνιες:

«Ο Ογκνιέν είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας και πάντα δίνει το μάξιμουμ μέσα στο γήπεδο. Και με τον τρόπο που αγωνίζεται, έχει κερδίσει αμέσως τους οπαδούς της ΑΕΚ. Όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι απ’ αυτό που προσφέρει, αν και προσωπικά πιστεύω πως μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα και να αποτελέσει ακόμη μεγαλύτερο ατού και για την ΑΕΚ και για την εθνική Βοσνίας».

Προηγούμενο άρθροΤα εισιτήρια του Ολυμπιακός-Γιουβέντους
Επόμενο άρθροΚάσσος: «Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα»