Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Μπράιαν Καμπέσας μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα και μεταξύ άλλων είπε πως είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα στην Ελλάδα:

«Θα έλεγα ότι η εμπειρία μου με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε πολύ καλά και ήμουν αμέσως έτοιμος, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να σταματήσω μετά από τρεις αγώνες πρωταθλήματος. Ήμουν έξω με τραυματισμό για περίπου ενάμιση μήνα, αλλά τώρα είμαι και πάλι καλά. Αισθάνομαι καλά και εκπαιδεύομαι σκληρά για να μπορώ να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο».

Για τη Supeleague Σουρωτή και την εμπειρία του στην Ευρώπη:

«Είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το Εκουαδόρ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διατηρήσεις τον έλεγχο και να παραμείνεις ανταγωνιστικός. Αν ένας παίκτης θέλει να βιώσει την εμπειρία στην Ευρώπη – όπως πολλοί θέλουν – πρέπει να έχει κάποια χαρακτηριστικά, να βρίσκεται στον σωστό δρόμο και πάνω από όλα να κρατιέται σε ψηλά επίπεδα ανταγωνιστικότητας».

Για τη σχέση του με τον Γκασπερίνι::

«Με τον Γκασπερίνι έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Με καλωσόρισε στην ομάδα όταν ήρθα και με βοήθησε να νιώσω ωραία στο νέο μου περιβάλλον παρά τις κάποιες δυσκολίες που υπήρχαν λόγω της ηλικίας μου. Συνέχεια με ενθάρρυνε να δουλέψω σκληρά προκειμένου να έχω και εγώ την ευκαιρία μου. Λίγο πριν φύγω για την Ελλάδα μου είπε πως η εμπειρία μου στον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ σημαντική και χρήσιμη και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Επιπλέον, μου είπε πως θα με βοηθήσει να μεγαλώσω επαγγελματικά και να μπορέσω να προσαρμοστώ καλύτερα και να επιστρέψω στην Αταλάντα πιο ώριμος».

Για την εμπειρία του που ξεχωρίζει:

«Υπήρξαν δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες, αν και διαφορετικές: ο αγώνας κατά της Ρόμα σημάδεψε το ντεμπούτο μου στην Ευρώπη, έναν δύσκολο και σημαντικό αντίπαλο, ανυπομονούσα να εκμεταλλευτώ και να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας. Επίσης, είναι μια τιμή να εκπροσωπώ τη χώρα μου και πάντα προσπαθώ να το εκμεταλλευθώ περισσότερο. Πρέπει να παραδεχτώ ότι το παιχνίδι με τον Εκουαδόρ υπήρξε μέχρι στιγμής το πιο σημαντικό πράγμα που μου συνέβη στην ποδοσφαιρική μου καριέρα».

Για το ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης της Serie A:

«Η Serie A έχει πολλούς παίκτες στο ψηλότερο επίπεδο. Δεν θα ήθελα να με συγκρίνω με κάποιον συγκεκριμένα. Εγώ πιέζω την αντίπαλη ομάδα. Όσον αφορά τον αγαπημένο μου παίκτη, δεν έχω αμφιβολίες, είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα».

Για τη συνέχεια με το “τριφύλλι”:

«Όπως είπα, ξεκίνησα με το δεξί βάζοντας δύο γκολ στα προκριματικά του Europa, αλλά μετά χρειάστηκε να αντιμετωπίσω έναν τραυματισμό. Είμαι τώρα διαθέσιμος και πάλι να βοηθήσω την ομάδα μου να προχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο και να φτάσει στους στόχους της τη φετινή σεζόν».

Προηγούμενο άρθροTo καινούργιο Citroen C3 Aircross είναι το SUV μιας νέας εποχής
Επόμενο άρθρο“Θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι”