Με χρηματικό πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα για δυο μήνες τιμωρήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός μετά τις υβριστικές εκφράσεις του στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης αγωνιστικής.

Α) ΠΑΕ Απόλλων Σμ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 25/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,  σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

Β) Παναιτωλικός, Γερ.Μπελεβώνη (Β΄ εκπρόσωπο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 26/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 26/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Μπελεβώνη: απαλλάσσονται.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γ. Σπανό (αξιωματούχο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.),  στην από 25/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ρογ΄από 27-11-2017 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Σπανού  καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. ΣΠΑΝΟ α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 26/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 26/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ».

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή για δύο!
Επόμενο άρθρο“Τα πήγε πολύ καλά ο Γιούσης”