Ο Γιώργος Μπόγρης, σχολιάζοντας τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο, είπε μεταξύ άλλων πως όπλο για τους “ερυθρόλευκους” είναι η άμυνά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά, γιατί η Αρμάνι βασίζεται στο ταλέντο των παικτών της. Στο ημίχρονο πήραμε μια διαφορά ασφαλείας, συνεχίσαμε έτσι, αλλά στα τελευταία πέντε λεπτά χαλαρώσαμε και δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Συνεχίζουμε όμως για τα δύσκολα ματς που έρχονται, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη».

Για την επίθεση των “ερυθρόλευκων” είπε:

«Η αλήθεια είναι πως επιθετικά ήμασταν πολυδιάστατοι, αλλά το όπλο μας είναι η άμυνα και γι’ αυτό είμαστε πρώτοι. Έχουμε πολλές επιλογές, είμαστε χαρούμενοι που γύρισαν κάποιοι τραυματίες όπως ο Νίκολα (σ.σ. Μιλουτίνοφ) και ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) που μας δίνουν λύσεις στο low post. Αυτό μας έδωσε έξτρα ενέργεια για να καταφέρουμε να νικήσουμε το παιχνίδι».

Για το κατά πόσο είναι έτοιμοι όλοι οι παίκτες:

«Ο προπονητής μας έχει όλους έτοιμους ανά πάσα στιγμή. Βλέπετε ότι σε αυτή την ομάδα πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα (γέλια). Η ομάδα όμως έχει χαρακτήρα και αυτό είναι έργο του προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό, ότι υπάρχει ένας σταθερός κορμός. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα. Η ατυχία είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά οφείλουμε να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα. Έχει dna πρωταθλητισμού ο Ολυμπιακός».

Για τον ίδιο:

«Ήταν μεγάλο βήμα για εμένα, ήθελα πάντα να έρθω εδώ. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, είμαι περήφανος για την πορεία μου. Ίσως σε κάποια ματς επειδή είχα άγχος, να μην έδειξαν τον καλό μου εαυτό, αλλά με βοήθησε η ομάδα και οι συμπαίκτες του. Πιστεύω ότι ο Γιώργος θα γίνεται όλο και καλύτερος».

Προηγούμενο άρθρο“Δεν είχαμε συγκέντρωση στο τέλος”
Επόμενο άρθροΣτο ταμπλό του Όκλαντ ο Τσιτσιπάς