Ο Δημήτρης Σπανός εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τη νίκη του Άρη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά εξέφρασε και το παράπονό του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η επικράτηση ήταν πιο εύκολη απ’ ότι περιμέναμε. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή, κλείσαμε το καλό σημείο του αντιπάλου που είναι η κυκλοφορία. Είχαμε γρήγορη ανάπτυξη από την άμυνα στην επίθεση και είχαμε ευκαιρίες. Μετά την αποβολή διαλέξαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και όχι να σκοτώσουμε τον αντίπαλο. Ο κόσμος μπορεί να μη θέλει αλλά εμείς θέλουμε το ωφέλιμο. Έχω παράπονα από το δεύτερο ημίχρονο γιατί θα έπρεπε να ήμασταν πιο σοβαροί. Κάποιες λάθος πάσες, κάποιες, ενέργειες και γενικά επιλογές. Παρόλο αυτά μπράβο στα παιδιά, ήταν σοβαροί, δούλεψαν σκληρά αυτές τις ημέρες και ο Άρης εμφανίστηκε καλύτερος για ένα ημίχρονο».

Αναφέρθηκε και στη διαιτησία μετά από ερώτηση που του έγινε, τονίζοντας: «Αν πω αυτό που πιστεύω μπορεί να γίνει γραφικός. Δεν θέλω να αδικώ. Η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι και δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα», είπε.

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλες ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο, σημείωσε: «Ολ’ αυτά δίνουν έξτρα πόντους σε μας αναφορικά με το κομμάτι της διαδρομής στο Πρωτάθλημα. Όταν τελείωσε ο αγώνας με τον Παναιγιάλειο όλοι ήμασταν στεναχωρημένοι αλλά αποδείχθηκε ότι αυτή η ομάδα δεν ήταν πυροτέχνημα. Για μας υπάρχει μόνο η νίκη, δεν βάζω σε διαδικασία την ομάδα να σκεφθεί τα προβλήματα των άλλων. Θα πρέπει να παίζουμε μόνοι μας με τους αγώνες και τη βαθμολογία. Ειλικρινά δεν την κοιτάζω με λεπτομέρεια τη βαθμολογία γιατί θεωρώ ότι θα κάνω κακό στην ομάδα».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφών είπε: «Σκέψεις υπάρχουν, πλάνο υπάρχει από το καλοκαίρι αλλά το θέμα είναι αν μπορούμε κι κυρίως αν πρέπει. Πάντα ο πρόεδρος μας έχει συνηθίσει σε κάτι τελευταίο. Έχω μιλήσει μαζί του όπως και με τον κ. Μυροφορίδη αλλά θεωρώ ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιδιά που έχουμε. Αν γίνει κάτι, θα γίνει και για το μέλλον. Δεν θα κάνουμε μια μεταγραφή για να κάνουμε έναν νέο παίκτη Πρωταθλητή. Έχουμε και τους παλιούς».

Για το πρόβλημα που υπάρχει στην επίθεση γεγονός που τον ανάγκασε να χρησιμοποιήσει τον Κάσσο, είπε. «Προσπαθώ κάθε βδομάδα να επιλέγω τους καλύτερους παίκτες βάσει των συνθηκών που αντιμετωπίζω. Κάποιες φορές θα κάνω λάθος αλλά βάσει αποτελεσμάτων φαίνεται ότι οι επιλογές είναι σωστές. Όλα γίνονται βάσει του αντιπάλου και του πώς εμφανίζονται οι παίκτες σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις».

Προηγούμενο άρθροΟυζουνίδης: «Πολύ δύσκολα θα έρθουν παίκτες στην ομάδα!»
Επόμενο άρθρο“Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος”