Στον “ANT1 MEDIALAB” βρέθηκε ο γκαρντ του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης με τους σπουδαστές δημοσιογραφίας να έχουν την ευκαιρία να “ανακρίνουν” τον παίκτη των “ερυθρόλευκων”.

Αναλυτικά:

«Για να αφήσεις μια ομάδα και να πας σε μια άλλη, που είναι εξίσου ανταγωνιστική, πρέπει να βρεις κάτι που να σου λείπει από την ομάδα σου και να έχει η άλλη ομάδα κάτι παραπάνω. Εγώ δεν βρήκα τίποτα από τα δύο στον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό αποφάσισα ότι ήταν το καλύτερο να μείνω».

Για την «κόντρα» της FIBA και της Euroleague και το ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δε θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο:

 

«Σίγουρα, έχω ξαναπεί πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να εκπροσωπείς την πατρίδα σου. Μας στεναχώρησε πραγματικά, αλλά το θέμα είναι πως το πρόβλημα δεν είναι δικό μας. Εμείς είμαστε στη μέση. H FIBA και η Euroleague κάθονται και τσακώνονται μεταξύ τους».

Στη συνέχεια, απαντώντας στο «αν υπάρχει χώρος για μια νέα ήττα» απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods, υποστήριξε: 

«Δεν ξέρω αν θα φέρει εξελίξεις, να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω. Αλλά, πιστεύω θα είναι ένα ωραίο ματς. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα έχει ιδιαίτερη πίεση».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Έναν ιδιαίτερο προσκεκλημένο από τον χώρο του μπάσκετ είχαν την Τρίτη 23 Ιανουαρίου οι σπουδαστές του ANT1 MediaLab. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης βρέθηκε στη Σχολή του ANTENNA στο πλαίσιο του μαθήματος «Αθλητική Δημοσιογραφία» και παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, την οποία συντόνισε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Ο άσος του Ολυμπιακού απάντησε στα ερωτήματα των σπουδαστών του Προγράμματος Δημοσιογραφίας με θετική διάθεση και ευθύτητα. Μίλησε για την ομάδα του και τη σχέση με τους συμπαίκτες του, αλλά και για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι και την απόφασή του να μην φορέσει τα «πράσινα», θέμα για το οποίο δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους μελλοντικούς δημοσιογράφους.

O διεθνής guard αναφέρθηκε, επίσης, στη λεπτή γραμμή που χωρίζει την ηρωοποίηση από την κατακραυγή στην Ελλάδα, ενώ δεν δίστασε να αφήσει για λίγο στα αποδυτήρια την αθλητική του ενδυμασία και να μιλήσει και για τον… επιχειρηματία Βαγγέλη Μάντζαρη.

Με την ολοκλήρωση της συνέντευξης, ο Έλληνας guard έκανε λόγο για μια «πολύ ωραία εμπειρία» και συνεχάρη τους σπουδαστές για «το θάρρος και τις έξυπνες ερωτήσεις τους». «Ήταν πολύ διαβασμένοι» είπε και τους ευχήθηκε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και «να γίνουν πραγματικοί δημοσιογράφοι, γιατί έχουν όλα τα φόντα».

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος και καθηγητής του ANT1 MediaLab Γρηγόρης Παπαβασιλείου υπογράμμισε ότι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με την προσωπικότητα και την ευθύτητά του, χάρισε στους σπουδαστές μια σημαντική εμπειρία.

«Ο Βαγγέλης δεν απαντά τετριμμένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έδωσε την ευκαιρία στους σπουδαστές του ANT1 MediaLab να πάρουν μια αυθεντική συνέντευξη σε πραγματικές συνθήκες. Να βγάλουν κι αυτοί τον πραγματικό τους εαυτό, να μπορέσουν να ρωτήσουν πράγματα και να πάρουν απαντήσεις» σημείωσε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου».

Προηγούμενο άρθροΧωρίς Σιμόες η εντεκάδα της ΑΕΚ (pic)
Επόμενο άρθροΓκαρσία: «Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι κρίθηκε στις ευκαιρίες μας»