Το παράπονό του για τον τρόπο με τον οποίο ξεκινάει τα παιχνίδια του ο Απόλλων Σμύρνης, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος.

Παράλληλα, δήλωσε ότι αισθάνεται αδικημένος από το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι βάσει της εικόνας της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούσε να πάρει τη νίκη κόντρα στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα:

«Θα ξεκινήσω με ένα παράπονο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεκινάμε τόσο άσχημα τα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός είχε μια ευκαιρία, ενώ εμείς δεν είμασταν καλοί. Είχαμε την ατυχία που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε με τον Ελμπάζ και να πάρουμε τα πάνω μας. Το άγχος σίγουρα είναι εμφανές.

Στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω για πρώτη φορά μας βοήθησαν τόσο πολύ οι αλλαγές και νομίζω δικαιούμασταν το γκολ και τη νίκη. Δεν μπορούμε να πάρουμε βαθμολογική ανάσα. Είμαι αισιόδοξος και με βάσει την διάθεση που βλέπω. Τα τρία ματς είναι κομβικά και πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή. Επανέρχονται τώρα οι Κοντοές και Ναδάλες, θα μπορέσουμε να κατεβάσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα», είπε αρχικά.

Για τον τραυματισμό του Κούρου δήλωσε: «Φαίνεται ότι είναι σοβαρός, θα κάνει αύριο μαγνητική και θα δούμε».

Για το αν θα αποκτήσει επιθετικό ο Απόλλων: «Ψάχνουμε και βλέπουμε παίκτες. Προς το παρόν δεν έχουμε βρει τον απαραίτητο που θα τον βάλουμε και θα παίξει κατευθείαν για να μας λύσει το πρόβλημα».

Για τα όσα βιώνει ο Παναθηναϊκός: «Όταν ένας τόσο μεγάλος σύλλογος αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα βλέπει το κατάντημα του Παναθηναϊκού. Μακάρι να βρεθεί ο κατάλληλος επενδυτής, να βρει ξανά αυτή η ιστορική ομάδα τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος. Χαρά στο κουράγιο στους παίκτες και στους προπονητές που συνεχίζουν να δουλεύουν με τέτοιες συνθήκες».

Για τη φάση του πέναλτι στο 89’: «Πρέπει να το δούμε στην τηλεόραση. Από το ξέσπασμα του κόσμου και τις διαμαρτυρίες των παικτών, καταλαβαίνω πως μάλλον κάτι υπήρχε».

Προηγούμενο άρθροΑΕΛ: «Ανιψιός του Γιάννη Σπάθα, ο Κοντιζάς!»
Επόμενο άρθροΧάνει τη χρονιά ο Κόνλεϊ!