Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο εστίασε στην κλάση του Πέδρο Κόντε, τη στιγμή που η ομάδα του δεν έχει ανάλογο στράικερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα, αλλά από την  ικανότητα ενός σπουδαίου σέντερ φορ. Η ικανότητα του Κόντε έκανε τη διαφορά. Αλλά να προσέξει να μη δίνει δικαιώματα, γιατί τον εκθέτει αυτή η φάση στο 90ο λεπτό, όπου μπορούσε να δοθεί και κόκκινη. Είναι κρίμα για έναν τέτοιο παίκτη.

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, χάσαμε την ευκαιρία με τον Μυστακίδη. Αν έμπαινε το γκολ θα άλλαζαν πολλά στο παιχνίδι. Αντίθετα ο αντίπαλος προηγήθηκε και έκανε τη διαφορά 2 γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Στο β’ ημίχρονο γέμισε την περιοχή και δεν ήταν εύκολο να διασπάσουμε την άμυνα.

Έχουμε διάθεση και θέληση, αλλά και πολλές αδυναμίες. Μας λείπουν πολύ παίκτες σε κάποιες θέσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα κοιτάξουμε να τη βελτιώσουμε».

Για το νέο σύστημα που ακολουθεί, το 3-5-2: «Το έχουμε δουλέψει, είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας, κάναμε φάσεις. Δεχτήκαμε τα γκολ από ατομικά λάθη και κακές τοποθετήσεις. Φτάσαμε στην αντίπαλη περιοχή αλλά εμείς δεν τα βάλαμε, αντίθετα ο αντίπαλος τα έβαλε».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα: «Όχι δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν ήταν καλύτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα, απλά η ατομική ικανότητα ενός παίκτη έκανε τη διαφορά».

Για το αν επηρεάζει την ομάδα το βάρος της φανέλας: «Ό,τι προβλήματα και να χεις δεν παύεις να μπαίνεις στο γήπεδο σαν Παναθηναϊκός. Δεν είναι εύκολο αυτό, γιατί υπάρχουν παιδιά που δεν είναι ακόμα έτοιμα. Φτάσαμε Φλεβάρη και ακόμα ψαχνόμαστε τι γίνεται με το ρόστερ».

Για το τι φταίει εκτός έδρας και δεν έρχονται νίκες: «Τις ευκαιρίες που κάνεις πρέπει να τις βάλεις και αυτές που θα κάνει ο αντίπαλος να μην μπουν. Και που και που να μας δίνουν και κανένα φαουλάκι δεν είναι κακό».

Προηγούμενο άρθροΠροπόνηση χωρίς προβλήματα
Επόμενο άρθροΠετράκης: «Κερδίσαμε δίκαια σήμερα, τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»