Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στον “Αθλητικό Metropolis” 95,5 και μεταξύ άλλων είπε πως ο ΠΑΟΚ φέτος έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για την τετράδα των ημιτελικών του Κυπέλλου:

«Πιστεύω ότι ήταν αναμενόμενη η συγκεκριμένη τετράδα. Έχω την εντύπωση πως ήταν δίκαια τα αποτελέσματα του Κυπέλλου».

Για το ποια κλήρωση θα προτιμούσε: 

«Νομίζω πως σε δύο παιχνίδια θα έλυναν καλύτερα τις διαφορές τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Σε δύο παιχνίδια έχεις περισσότερες ελπίδες να περάσεις και έτσι θα υπάρχει και καλύτερο θέαμα. Επίσης πάντα θέλω να υπάρχει μία ομάδα αουτσάιντερ στον τελικό. Είναι ωραίο να υπάρχει αυτή η ομορφιά σε έναν τελικό».

Για το ποιον θα προτιμούσε στον τελικό από τους Πανιώνιο και Λάρισα:

«Θα ήθελα να περάσει η Λάρισα καθώς έχει τη δική της ιστορία σε αυτόν τον θεσμό, με δύο κατακτήσεις και τέσσερις τελικούς. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον κόσμο και τους ανθρώπους της Λάρισας το να φτάσει η ομάδα στον τελικό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για τους τίτλους: 

«Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίρνει τα αποτελέσματα εκτός έδρας πιστεύω ότι βελτιώθηκε αισθητά. Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, από τη στιγμή που έχει τα δύο ντέρμπι μέσα στην Τούμπα. Νομίζω πως αυτή είναι η εποχή του ΠΑΟΚ».

Για το τι θεωρεί πως έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ αυτό το δίμηνο:

«Νομίζω πως σταθεροποιήθηκε η βασική εντεκάδα και αξιοποιήθηκαν με πιο σωστό τρόπο κάποιοι παίκτες. Επιθετικά έχει παίκτες που δεν τους έχει άλλη ομάδα, ενώ από τότε που βρήκε τη συνοχή του είναι πραγματικά πολύ καλός. Επίσης ένα άλλο στοιχείο είναι πως πλέον δεν πανικοβάλλεται και έχει ηρεμία στο παιχνίδι του».

Για το που οφείλεται το φορμάρισμα του ΠΑΟΚ:

«Το πρώτο στοιχείο είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι ίσως η πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα ο προπονητής όσο περνούσε ο χρόνος βρήκε τα «πατήματά» του και βρήκε τη χημεία της ομάδας, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε πως παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του πρώτου διαστήματος δεν απομακρύνθηκε από την κορυφή της βαθμολογίας. Γενικότερα ο ΠΑΟΚ πήρε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση».

Για το αν ο Ολυμπιακός δε μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως τώρα είναι πιο επικίνδυνος καθώς τώρα θα κάνει την τελευταία του προσπάθεια για να μη χάσει το πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια, τέτοιο καιρό είχε πάρει σχεδόν το Πρωτάθλημα οπότε περιμένουμε να βγάλει αντίδραση. Επίσης έχει πληγωθεί ο εγωισμός του εξ’ αιτιάς των συνεχόμενων ηττών του από την ΑΕΚ».

Για το ποια ομάδα είναι πιο ικανή να πάρει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ:

«Όπως είναι τα πράγματα τώρα νομίζω πως ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι η ΑΕΚ επειδή έχει συνοχή και αυτοπεποίθηση. Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε μερικές αγωνιστικές ακόμα για να πούμε κάτι τέτοιο με σιγουριά».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να μην αντέξει η ΑΕΚ μέχρι το τέλος:

«Τα δύσκολα παιχνίδια και για τους τρεις συνδιεκδικητές είναι 3-4. Δεν νομίζω πως θα έχει πρόβλημα αντοχής κάποια από τις τρεις ομάδες».

Για το ΠΑΟΚ-ΑΕΛ:

«Η ΑΕΛ έδειξε πως δεν φοβάται κανέναν. Είχε καλή απόδοση και με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ. Επίσης δεν έχει πλέον το άγχος της βαθμολογίας, ενώ η πρόκρισή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης της έδωσε ψυχολογία. Φυσικά παίζει ρόλο και τα περιθώρια που σου δίνει ο αντίπαλος. Περιμένω να δω ένα καλό παιχνίδι».

Προηγούμενο άρθροΠρωταγωνιστής σε πορνό ο Πέναντ!
Επόμενο άρθρο“Τα στατιστικά μιλούν για τον Μήτρογλου”