Ο Νταρνέλ Τζάκσον ήταν ένας εκ των κορυφαίων στην μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Basketleague με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τη σημασία της νίκης στην μάχη για το πλεονέκτημα έδρας και το πόσο συσπείρωσαν την ομάδα οι απουσίες των Λάκι Τζόουνς και Αντώνη Κόνιαρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς. Θέλουμε πολύ να τερματίσουμε τρίτοι και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ  και αυτό μας βοηθάει να μένουμε συγκεντρωμένοι και είμαστε καλοί σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση. Τα πραγματικά παιχνίδια, όμως, αρχίζουν με την έναρξη των πλέι οφ».

Για το κλειδί της νίκης: «Νομίζω ότι το κλειδί για εμάς σήμερα είναι ότι παίξαμε πολύ ομαδικά. Ο προπονητής μας έκανε πολύ καλή δουλειά στο βίντεο. Γενικά επιμένει πολύ στη διαδικασία του βίντεο και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ, μας κρατάει «προγραμματισμένους» προκειμένου να κάνουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο».

Για τις απουσίες των Κόνιαρη και Τζόουνς: «Τόσο ο Αντώνης Κόνιαρης, όσο και ο Λάκι Τζόουνς είναι σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Δίνουν στην ομάδα διαφορετικές ικανότητες που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στη νίκη. Σήμερα ο Λάκι έστειλε ένα μήνυμα στην ομάδα να παίξουμε σκληρά και να παλέψουμε για τη νίκη και νομίζω ότι λάβαμε το μήνυμα και παλέψαμε στο γήπεδο και για αυτόν. O γυμναστής μας, ο Πάνος, μας είπε να πάρουμε τη νίκη για τον Λάκι Τζόουνς και τον Αντώνη Κόνιαρη και το κάναμε».

Για τον χρόνο προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με το Λαύριο: «Αισθάνομαι ότι έχουμε αρκετό χρόνο. Έχουμε ήδη παίξει εναντίον τους, πρέπει απλά να διορθώσουμε τα λάθη που είχαμε κάνει στον πρώτο αγώνα. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Προηγούμενο άρθρο“Είναι ανεπίτρεπτο να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο”
Επόμενο άρθρο«Το σημερινό αποτέλεσμα θα μας δώσει ένα καλό μάθημα, κουράστηκα να ακούω κοπλιμέντα για τον Άρη»