Ο γιατρός του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Γιάννης Ουσαντζόπουλος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm 89,4 και μεταξύ άλλων είπε πως δεν τον άφηναν να εξετάσει τον προπονητή των “ερυθρόλευκων”.

Αναλυτικά:

Για το αν εξέτασε τον προπονητή του Ολυμπιακού:

“Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, διαπίστωσα ως γιατρός του αγώνα ότι δίπλα από την έξοδο των αποδυτηρίων, υπάρχει κινητικότητα και ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσέτρεξαν σε βοήθεια του προπονητή τους, του κ. Γκαρθία. Λόγω ιδιότητας κατευθύνθηκα εκεί και μου αναφέρθηκε ότι κάτι τον χτύπησε. Πήγα για να προσφέρω τις πρώτες βοήθειες , σύμφωνα με την ιδιότητα μου. Εκείνη τη στιγμή διαπίστωσα ότι ο προπονητής ήταν όρθιος και κοντά του ήταν ο γιατρός του Ολυμπιακού και ο εκπρόσωπος επικοινωνίας, που προσπάθησαν να τον κατευθύνουν στα αποδυτήρια.

Δεν με άφησαν να τον προσεγγίσω και να τον εξετάσω εκείνη την στιγμή. Μου είπαν ότι πρέπει να κατέβει στα αποδυτήρια. Ήμουν δίπλα σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής προς τα αποδυτήρια. Κατευθύνθηκα και εγώ μαζί του. Τους πρότεινα να τον φέρουν στο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο, που έχει περάσει από επιθεωρήσεις και ευρωπαϊκών αγώνων. Μπήκαν στα αποδυτήρια και δεν με άφησαν να τον εξετάσω. Πέρασαν 15 λεπτά και μετά με την παρουσία του τέταρτου διαιτητή και του παρατηρητή του αγώνα μπήκαμε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού”.

Για το αν φορούσε ρούχα με το σήμα του ΠΑΟΚ:

“Φορούσα ένα μπουφάν, που μου το είχε δώσει ο φροντιστής του ΠΑΟΚ, γιατί αν θυμάστε ο καιρός δεν ήταν καλός και έπρεπε να προστατευτώ από το κρύο. Το μπουφάν είχε αποτυπωμένο το σήμα του ΠΑΟΚ”.

Προηγούμενο άρθρο«Είναι κρίμα εξωαγωνιστικοί λόγοι να μην σε αφήνουν να διακριθείς»
Επόμενο άρθρο“Να κατακτήσουμε μαζί αυτό που αξίζουμε” (vid)