Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και μεταξύ άλλων είπε πως η ομάδα κατάφερε να ανταπεξέλθει στην πίεση.

Αναλυτικά:

«Έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την ΑΕΚ τέσσερις φορές φέτος. Παρόλα αυτά, οι αναμετρήσεις μας στο πρωτάθλημα ήταν διαφορετικές. Περιμέναμε την αντίδραση της ΑΕΚ κι ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Εμείς ανταπεξήλθαμε στην πίεση τους και πήραμε μια μεγάλη νίκη».

Για το σημείο που κρίθηκε το σημερινό παιχνίδι: 

«Βρήκαμε αντίδραση στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Εκεί νομίζω πως κρίθηκε το παιχνίδι. Σε κάθε λύση της ΑΕΚ, βρίσκαμε έναν τρόπο ώστε να την ξεπεράσουμε. Θα ήθελα να πω πως αυτή τη νίκη –  πρόκριση θέλουμε να την αφιερώσουμε στον Απόλλωνα Τσόχλα».

Για τον τραυματισμό του Τσόχλα:

«Δυστυχώς ο αθλητισμός τα έχει αυτά. Θέλω να του ευχηθώ ό, τι καλύτερο και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα. Μας δίνει δύναμη για να παλεύουμε και τελικά τα καταφέραμε. Είναι σημαντικό να τον έχουμε μαζί μας».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει φέτος: 

«Σίγουρα ήταν ένας στόχος για εμάς η είσοδος στην τετράδα. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τα παιχνίδια με το “τριφύλλι” που έρχονται: 

«Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να πάρουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Είναι κάτι πολύ δύσκολο αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Προηγούμενο άρθρο“Η διαιτησία χαλάει το άθλημα”
Επόμενο άρθρο“Τελειώσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε”