Στη διαιτησία και όχι μόνο αναφέρθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ Ντράγκαν Σάκοτα μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ με 88-93.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν παίξαμε καλά ούτε εδώ ούτε με την Κύμη. Δεν φρεσκάραμε την ομάδα για να πάρουμε ενέργεια. Δεν ήταν fair το πρόγραμμα μετά το Final Four. Στη συνέχεια αυτό που είδαμε δεν έχει καμία σχέση με όσα είδαμε όλη τη χρονιά. Κάναμε την πιο πετυχημένη χρονιά των τελευταίων ετών και εγώ προσωπικά πήρα Κύπελλα, αλλά δεν έχω πάρει δύο σερί Κύπελλα. Δεν θέλω να μειώσω με τις εμφανίσεις που είχαμε το τι έγινε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που δεν δώσαμε αυτό που περίμενε. Ελπίζω ότι είχαμε ευκαιρίες να δώσουμε πολλές χαρές φέτος. Κάθε μέρα ο κόσμος μας συγχαίρει και μας ευχαριστεί.

Είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας και εύχομαι στους παίκτες κάθε ευτυχία και υγεία είτε είμαστε μαζί είτε όχι. Τελείωσε το πρωτάθλημα και δεν το κάναμε σωστά. Μένει η πικρία. 

Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι δημοσιογράφοι, αλλά η διαιτησία χαλάει το άθλημα πολλές φορές. Πρέπει να αναφέρω το παράδειγμα του δημοσιογράφου που ρώτησε αν έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Σε αυτή την περίπτωση πάντα λέω ευχαριστώ για όσες συνεργασίες είχαμε, αλλά υπάρχουν και δημοσιογράφοι που δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτόν τον χώρο. Έχουμε μπροστά μας μέρες ξεκούρασης και ανάλυσης. Θα έχουμε και εμείς χρόνο να απολαύσουμε τις επιτυχίες μας και σύντομα θα τα ξαναπούμε».

Για το μέλλον του στον πάγκο της ΑΕΚ:

«Είναι δύσκολο η ομάδα να παίρνει 2 τρόπαια κάθε χρόνο. Εδώ υπάρχει μια διαδικασία για το πώς ανεβαίνει η ομάδα. Κάποια στιγμή ήμασταν εντός σχεδίου, κάποια στιγμή εκτός. Όποια απόφαση κι αν πάρω ξεκινά από την προσωπική ζωή μου. Ίσως αυτός ήταν από τους λόγους που δίσταζα να αναλάβω πάλι. Σχετικά με την ηλικία μου διαφωνώ. Υπάρχουν πιο μεγάλοι σε ηλικία προπονητές από μένα. Μπορώ να προσφέρω. Θα είμαι ΑΕΚ και συνεχίζω με όποιον ρόλο έχω και θα μείνω δίπλα στην ομάδα μαζί με τον πρόεδρο και την διοίκηση».