Το πανόραμα της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

1021

Με τον Ρικ Πιτίνο να κάνει το ντεμπούτο του στον «πράσινο» πάγκο, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (96-84), πήγε στο 7-8, στάθηκε ξανά στα πόδια του και μπήκε ξανά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Οι «πράσινοι» στηρίχθηκαν από τον κόσμο τους, ο νέος προπονητής τους πήρε πολλά από πολλούς παίκτες και το κουμπί του restart πατήθηκε μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την πρώτη αγωνιστική του Β’ Γύρου.

Η Φενέρμπαχτσε, από την άλλη, έκρυψε την απουσία του εμπύρετου Κώστα Σλούκα, εκμεταλλεύθηκε την αποβολή του Σέρχιο Γιουλ (αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή) και με μεγάλο καλάθι του Ντατόμε επιβλήθηκε στα σημεία της Ρεάλ Μαδρίτης (65-63) για να μείνει μόνη στην κορυφή της κατάταξης και να κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε τρομερή προσπάθεια για να κερδίσει τη φρεσκαρισμένη και πολύ δυνατή Μπουντούτσνοστ (93-88), ενώ η Γκραν Κανάρια συνέχισε να είναι σκληρό καρύδι, με αποτέλεσμα να νικήσει και τη Ζαλγκίρις Κάουνας (73-66).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Χίμκι – Μπασκόνια 77-85

Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός 79-75

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αρμάνι Μιλάνο 94-92

Μπαρτσελόνα – Αναντολού Εφές 80-65

Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης 65-63

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 96-84

Μπάγερν Μονάχου – Μπουντούτσνοστ 93-88

Γκραν Κανάρια – Ζαλγκίρις Κάουνας 73-66

 

Προηγούμενο άρθροΝίκη των Μπακς με 30 πόντους από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Επόμενο άρθροΟι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας