Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον πέφτει στο Άρης – Ιωνικός. Και αυτό διότι και οι 2 ομάδες θέλουν αποτέλεσμα και ο Άρης ειδικά που βρίσκεται σε μία αρκετά δύσκολη χρονική περίοδο. Στον Άρη ο Άλαν Πάρντιου πρόσφατα παραδέχθηκε ότι οι λανθασμένες επιλογές του στον αγώνα με την ΑΕΚ είχαν βαρύ τίμημα στην εικόνα της ομάδας του. Ενόψει του εντός έδρας αγώνα (15/10, 20:30) με τον Ιωνικό δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές.

Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Γκρέι, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Νταμπό, Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο και Τανούλης σε αντίθεση με τους τραυματίες Ντουκουρέ, Μπράμπετς αλλά και τους Ροντρίγκες, Χαΐροβιτς, Σγούρο, Χατζηιωάννου, Μαρμαρίδη, Καρακασίδη και Παναγίδη.

Ο Ιωνικός είναι έτοιμος για το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με τον Σπανό να έχει δύο απουσίες. Αυτήν την Γιώργου Βαλεριάνου που έχει υποστεί θλάση αλλά και του Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ίσως να ανεβάσει ρυθμούς την άλλη εβδομάδα. Η αποστολή: Χουτεσιώτης, Περλέσι, Μύγας, Σάκιτς, Αντούνες, Μίλο, Ρομαό, Τσιριγώτης, Κάνιας, Σίμπσαχ, Μασάς, Μεντόσα, Λοβέρα, Άοσμαν, Φαντινγκά, Ν. Ιωαννίδης, Μάντζης, Οφόσου, Ελευθεριάδης και Σεμπά.

Ο Λεβαδειακός ταξίδεψε στον Βόλο ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης (17:00) με αντίπαλο την ομάδα της Μαγνησίας στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ένας τραυματισμός άφησε εκτός αποστολής τον Μπελμόντ, ωστόσο ο Γιάσμινκο Βέλιτς σε σχέση με το ματς που πέρασε με τον ΠΑΟΚ βλέπει τους Κωνσταντινίδη, Χάμοντ, Βρακά και Λούα Λούα να επιστρέφουν.

Εκτός έμειναν επίσης ο Πέτρε και οι Ντεντάκης, Βήχος, Συμελίδης και Ρεγκίς που απουσίαζαν και από το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής. Στην 20άδα του Λεβαδειακού βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Τόρο, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Νίκας, Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Τσάπρας και Τσιριγώτης.

Ο Βόλος υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) τον Λεβαδειακό, με τον Κώστα Μπράτσο να παίρνει για πρώτη φορά σε αποστολή τον Αντονί Νοκέρ. Ο Γάλλος εξτρέμ που αποτέλεσε τη μεταγραφική «βόμβα» της ομάδας της Μαγνησίας κρίθηκε πλέον έτοιμος και βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Μπράτσου.

Ο τεχνικός του Βόλου βλέπει επίσης τον Άλχο να επιστρέφει καθώς εξέτισε την τιμωρία του, ενώ εκτός έμεινε ο Μπατόκιο. Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι Κλέιμαν, Κότνικ, Τάχατος, Αλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Φερνάντεζ Βίκτορ, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς και Κούτσιας.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 15 Οκτωβρίου
Βόλος – Λεβαδειακός: 17.00 (COSMOTE SPORTS TV 1)

Άρης – Ιωνικός: 20.30 (NS PRIME)

Κυριακή 16 Οκτωβρίου
ΑΕΚ – Ατρόμητος: 16.00 (COSMOTE SPORTS TV 1)
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: 18.00 (NS PRIME)
Λαμία – Παναθηναϊκός: 19.30 (COSMOTE SPORTS TV 1)
Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός: 20.30 (NS PRIME)

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: 20.00 (COSMOTE SPORTS TV 1)

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο άρθροSTATISTIC.GR – ΣΑΒΒΑΤΟ 08/10/2022
Επόμενο άρθροΜουντιάλ 2022: Η βαθμολογία του πέμπτου ομίλου