Μια ομάδα γεμάτη προσωπικότητες! Μια ομάδα που έχει συνδεθεί με τα σπουδαία ματς και την επιτυχία. Η Ρεάλ Μαδρίτης διάγει μια εξαιρετική περίοδο. Ενώ ανανεώνει το ρόστερ της προχωρά ακάθεκτη στον δρόμο της κορυφής. Τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη και το Champions League. Μαζί της, στο ρόστερ του Κάρλο Αντσελότι νέοι και έμπειροι ποδοσφαιριστές. Ένα κράμα που στα χέρια του Ιταλού τεχνικού κάνει πράγματα και θαύματα.Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης προχωρά ακάθεκτη στο πλάνο της ανανέωσης της ομάδας. Παράλληλα όμως δεν μπορεί και να μην εμπιστευτεί την εμπειρία. Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς στέκουν αγέρωχοι και περιμένουν προσεχώς να μπουν σε συζητήσεις με τη «Βασίλισσα» για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Χθες τα ρεπορτάζ αποκάλυψαν την πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης να διατηρήσει τον Κρόος στην ομάδα για έναν χρόνο ακόμη. Σήμερα η La Ser αναφέρει πως η διοίκηση Πέρεθ κινείται με αντίστοιχο τρόπο και στην περίπτωση του πολύπειρου Λούκα Μόντριτς. Η «Βασίλισσα» θα μπει προσεχώς επίσημα σε συζητήσεις με τον Κροάτη μέσο προτείνοντας του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2025.
Ο Μόντριτς έχει τονίσει κατ’ επανάληψη πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Θέλει όμως να έχει και ενεργό ρόλο. Να μην συνεχίσει στη Ρεάλ αλλά να βρίσκεται μόνιμα στον πάγκο. Οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το πιθανότερο να έχουμε θετικό αποτέλεσμα.

Προηγούμενο άρθροΗ Red Bull επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Νιούι
Επόμενο άρθροΠΑΟΚ: Προπόνηση χωρίς Σάστρε