Η αναλυση του αγώνα δημοσιεύεται περίπου 2 ωρες πριν την εναρξη του, οπότε και επισκεφθείτε αργότερα με νέα ροή για να μείνετε ενημερωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια τις αντίστοιχες ώρες και να κάνετε τις δικές σας επιλογές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ – ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ CASHOUT
Η αναμονή μέχρι το τέλος μπορεί να είναι ένα δαπανηρό λάθος, καθώς οι διακυμάνσεις της αγοράς μπορεί να είναι απρόβλεπτες και γρήγορες. Με το cashout όταν έχετε κέρδος, κλειδώνετε τα κέρδη σας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ζημιών και αποφεύγοντας την απώλεια. Είναι σημαντικό να θέσετε σαφείς στόχους και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας για να κερδίσετε χρήματα όταν αυτοί οι στόχοι εκπληρωθούν, αντί να εμπλακείτε στο συναισθηματικό υψηλό ενός νικηφόρου σερί. Όταν δίνουμε προτάσεις με ασιατικό handicap ή νίκη και βρίσκεστε στη κερδοφορία, επιλέξτε cashout, μια τακτική που ακολουθούμε στο BETTIPS για τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία μας. Μην περιμένετε να λήξει το παιχνίδι.


Μεγάλο ματς σήμερα η Κροατία με την Αλβανία στα προκριματικά του Euro!
Η Κροατία έρχεται από μια σκληρή ήττα με 3-0 από την Ισπανία και είχε λίγο δύσκολα προβλήματα τον τελευταίο καιρό, χάνοντας τρεις από τους πέντε τελευταίους ανταγωνιστικούς της αγώνες.
Αλλά μην ξεχνάτε, αυτή ήταν η πρώτη τους ήττα σε επτά παιχνίδια και η πρώτη φορά που δέχτηκαν 3+ γκολ από τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022.
Η Κροατία δεν έχει χάσει συνεχόμενα παιχνίδια σε μεγάλη διοργάνωση από το Euro ’96, οπότε έχει αυτό το ιστορικό πλεονέκτημα.
Επιπλέον, χρειάζονται ένα γρήγορο ξεκίνημα σήμερα, καθώς κατάφεραν να έρθουν από πίσω μόνο μία φορά για να κερδίσουν σε 90 λεπτά από το δεύτερο παιχνίδι των ομίλων τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Η Αλβανία ξεκίνησε την εκστρατεία της με θάρρος, σημειώνοντας το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των τελικών του Euro εναντίον της Ιταλίας σε μόλις 23 δευτερόλεπτα!
Κατέληξαν να χάσουν με 2-1, σπάζοντας το αήττητο των επτά αγώνων σε ανταγωνιστικούς αγώνες.
Αλλά δεν έχουν χάσει συνεχόμενα ανταγωνιστικά παιχνίδια από τον Σεπτέμβριο του 2022, οπότε θα είναι πρόθυμοι να ανακάμψουν.

Η σημερινή σύγκρουση είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ αυτών των δύο πλευρών.
Ο Λούκα Μόντριτς είναι βασικός για την Κροατία με τρεις συμμετοχές με γκολ στις τρεις τελευταίες διεθνείς εμφανίσεις του.
Για την Αλβανία, προσέξτε τον Nedim Bajrami, ο οποίος έχει πάρει φωτιά με τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια του.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Νικη Κροατιας

ΔΕΔΟΜΕΝΑ by BETTIPS

Η πρόσφατη φόρμα της Κροατίας: Έχασε τρεις από τους πέντε τελευταίους ανταγωνιστικούς της αγώνες.

Η ανθεκτικότητα της Κροατίας: Πρώτη ήττα σε επτά αγώνες συνολικά, πρώτη φορά που δέχτηκε 3+ γκολ από τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Ιστορικό πλεονέκτημα: Η Κροατία δεν έχει χάσει συνεχόμενα παιχνίδια σε μεγάλη διοργάνωση από το Euro 1996.

Γρήγορο ξεκίνημα της Αλβανίας: Σημείωσε το πιο γρήγορο γκολ όλων των εποχών σε τελικούς Euro (23 δευτερόλεπτα απέναντι στην Ιταλία).

Αήττητο σερί της Αλβανίας: Το σερί επτά αήττητων ολοκληρώθηκε με την ήττα 2-1 από την Ιταλία.

Ρεκόρ Αλβανίας: Δεν εχει χάσει συνεχόμενα ανταγωνιστικά παιχνίδια από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Πρώτη συνάντηση: Το σημερινό παιχνίδι είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ Κροατίας και Αλβανίας.

Βασικοί παίκτες: Λούκα Μόντριτς (Κροατία) – τρεις συμμετοχές με γκολ στα τρία τελευταία διεθνή παιχνίδια του. Nedim Bajrami (Αλβανία) – τέσσερις συμμετοχές γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια του.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ by BETTIPS

ΟΒΕΡ 1.5 ΓΚΟΛ (τοπ επιλογή)

ΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ (value bet με cashout)

ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ (value bet 2)

ΜΟΝΤΡΙΤΣ να ΣΚΟΡΑΡΕΙ ANYTIME ή ΑΣΙΣΤ ΓΙΑ ΓΚΟΛ (value bet 3 μεγαλύτερης αποδοσης)


ΚΑΝΤΕ JOIN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM


Στο BETTIPS & STATISTIC, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και αναλύουμε τα προγνωστικά μας. Κάθε πρόβλεψη που σας παρέχουμε αντανακλά το βάθος της ανάλυσης και την επιστημονική προσέγγιση που υιοθετούμε.

Οι προβλέψεις μας δημιουργούνται με βάση έναν σύνθετο αλγόριθμο, ο οποίος αναλύει δεκάδες δεδομένα της χρονικής στιγμής, προκειμένου να προσεγγίσει το αποτέλεσμα των αθλητικών γεγονότων με μεγάλη ακρίβεια. Ο αλγόριθμος μας λαμβάνει υπόψη πολλές παράμερους, συμπεριλαμβανομένων:

Πρωτάθλημα και διοργάνωση
Γηπεδούχος και φιλοξενούμενος ομάδα
Ιστορικό αναμετρήσεων
Φόρμα και απόδοση των ομάδων
– Τρέχουσα φόρμα και απόδοση των παικτών
– Και πολλές άλλες παράμερους που επηρεάζουν την επίδοση των ομάδων

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε και δεδομένα που προέρχονται από το σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τις αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτός ο συνδυασμός δεδομένων μας επιτρέπει να παρέχουμε προβλέψεις που είναι βασισμένες σε επιστημονικές μεθόδους και αξιόπιστες αναλύσεις.


Στον κόσμο του στοιχήματος, οι καλύτερες αποφάσεις βασίζονται σε πληροφορίες και ανάλυση. Στο BETTIPS.GR, δημιουργούμε τη διαφορά προσφέροντάς σας περισσότερα από τα απλά δεδομένα και προβλέψεις. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον στοιχηματισμό σας.

Το BETTIPS.GR δεν είναι απλώς ένας ακόμα ιστότοπος προβλέψεων. Είναι ένας κόσμος πληροφοριών, στατιστικών αναλύσεων και εξελίξιμης διαχείρισης του ταμείου σας.

Τι μπορείτε να βρείτε στο BETTIPS.GR:

1. Στατιστικά & Αναλύσεις σε μορφή EMAIL & PDF: Οι προβλέψεις μας βασίζονται σε στοιχεία από τον κόσμο του ΟΠΑΠ και εξαντλητικές αναλύσεις αλγορίθμων που λαμβάνουν υπόψη πληθώρα παραμέτρων όπως πρωτάθλημα, φόρμα, ιστορικό αναμετρήσεων και πολλά άλλα.

2. Διαχείριση Ταμείου σε μορφή EMAIL : Στο BETTIPS.GR δεν παίρνετε απλώς προβλέψεις, αλλά και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ταμείο σας. Μέσω του εξελίξιμου συστήματος διαχείρισης, μπορείτε να έχετε πλήρη επίβλεψη και έλεγχο στις χρηματοοικονομικές σας κινήσεις.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο του BETTIPS.GR και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε για να κάνετε τον στοιχηματισμό σας ακόμα πιο έξυπνο και αποδοτικό.

 

 

ΠΗΓΗSTATISTIC.GR
Προηγούμενο άρθροΠορτογαλία – Τσεχία στις 22:00 (PREVIEW by BETTIPS)
Επόμενο άρθροΓερμανία – Ουγγαρία στις 19:00 (PREVIEW by BETTIPS)