Η αναλυση του αγώνα δημοσιεύεται περίπου 2 ωρες πριν την εναρξη του, οπότε και επισκεφθείτε αργότερα με νέα ροή για να μείνετε ενημερωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια τις αντίστοιχες ώρες και να κάνετε τις δικές σας επιλογές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ – ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ CASHOUT
Η αναμονή μέχρι το τέλος μπορεί να είναι ένα δαπανηρό λάθος, καθώς οι διακυμάνσεις της αγοράς μπορεί να είναι απρόβλεπτες και γρήγορες. Με το cashout όταν έχετε κέρδος, κλειδώνετε τα κέρδη σας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ζημιών και αποφεύγοντας την απώλεια. Είναι σημαντικό να θέσετε σαφείς στόχους και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας για να κερδίσετε χρήματα όταν αυτοί οι στόχοι εκπληρωθούν, αντί να εμπλακείτε στο συναισθηματικό υψηλό ενός νικηφόρου σερί. Όταν δίνουμε προτάσεις με ασιατικό handicap ή νίκη και βρίσκεστε στη κερδοφορία, επιλέξτε cashout, μια τακτική που ακολουθούμε στο BETTIPS για τη μακροπρόθεσμη κερδοφορία μας. Μην περιμένετε να λήξει το παιχνίδι.


ΑΝΑΛΥΣΗ by BETTIPS

Η Σλοβακία, που κατατάχθηκε στο #48 από τη FIFA, προκάλεσε μεγάλη ανατροπή νικώντας το Βέλγιο με 1-0 στο εναρκτήριο παιχνίδι της.
Αυτή η νίκη τους έφερε σε εξαιρετική θέση να προκριθούν από τον όμιλο Ε.
Υπό τον Francesco Calzona, ο οποίος ανέλαβε την προεδρία τον Αύγουστο του 2022, η Σλοβακία ήταν εντυπωσιακή, χάνοντας μόλις τέσσερα από τα τελευταία 19 παιχνίδια της (W10, D5).
Η άμυνά τους ήταν στιβαρή, εξασφαλίζοντας τρία συνεχόμενα καθαρά σετ, συμπεριλαμβανομένου αυτού κόντρα στο Βέλγιο.

Από την άλλη πλευρά, η Ουκρανία είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από τη Ρουμανία στον πρώτο της αγώνα.
Θα πρέπει να διατηρήσουν ζωντανό αυτό το σερί για να αποφύγουν μια πρόωρη έξοδο από το τουρνουά.
Η Ουκρανία, η προημιτελική των τελευταίων Euro, έχει σταθερό ιστορικό, χάνοντας μόνο έξι από τους τελευταίους 30 αγώνες της (13, 11 ισοπαλίες).
Ωστόσο, όταν χάνουν, συχνά αποτυγχάνουν να σκοράρουν πρώτοι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς για να επιστρέψουν, κάτι που θα είναι κρίσιμο στο σημερινό παιχνίδι.

Βασικοί παίκτες για παρακολούθηση:

Για τη Σλοβακία, ο βετεράνος μέσος Juraj Kucka είναι ένας από τους οποίους πρέπει να προσέξουμε, αφού συμμετείχε σε τέσσερα γκολ κατά τη διάρκεια των προκριματικών.
Οι προσπάθειές του ήταν καθοριστικές στη νίκη τους κόντρα στο Βέλγιο.
Για την Ουκρανία, προσέξτε τον ακραίο μπακ Yukhym Konoplya, ο οποίος έχει ταλέντο να παίρνει κράτηση αργά στα παιχνίδια.

ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ by BETTIPS: Προβαδισμα Σλοβακιας και ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ

ΔΕΔΟΜΕΝΑ by BETTIPS

Η Σλοβακία έκανε ένα μεγάλο σοκ νικώντας το Βέλγιο με 1-0 στον εναρκτήριο αγώνα της για το Euro 2024.

Υπό τον Francesco Calzona, η Σλοβακία έχει χάσει μόλις 4 από τα τελευταία 19 παιχνίδια της (W10, D5).

Η Σλοβακία κράτησε τρεις συνεχόμενες θέσεις χωρίς γκολ, συμπεριλαμβανομένου του Βελγίου.

Η Ουκρανία ηττήθηκε με 3-0 από τη Ρουμανία στο εναρκτήριο παιχνίδι της.

Η Ουκρανία δεν έχει χάσει συνεχόμενα παιχνίδια από τον Νοέμβριο του 2020.

Η Ουκρανία έχει χάσει μόνο 6 από τους τελευταίους 30 αγώνες της (W13, D11).

Όταν η Ουκρανία χάνει, συχνά αποτυγχάνει να σκοράρει πρώτη.

Παίκτης-κλειδί για τη Σλοβακία: Juraj Kucka, συμμετείχε σε 4 γκολ κατά τη διάρκεια των προκριματικών.

Βασικός παίκτης για την Ουκρανία: ο Yukhym Konoplya, γνωστός για τις κρατήσεις στα τέλη του παιχνιδιού.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ by BETTIPS

ΟΒΕΡ 1.5 ΓΚΟΛ (τοπ επιλογή)

ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ DRAW NO BET (value bet)

ΟΒΕΡ 2.5 ΓΚΟΛ (value bet 2)


ΚΑΝΤΕ JOIN ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ TELEGRAM


Στο BETTIPS & STATISTIC, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνουμε και αναλύουμε τα προγνωστικά μας. Κάθε πρόβλεψη που σας παρέχουμε αντανακλά το βάθος της ανάλυσης και την επιστημονική προσέγγιση που υιοθετούμε.

Οι προβλέψεις μας δημιουργούνται με βάση έναν σύνθετο αλγόριθμο, ο οποίος αναλύει δεκάδες δεδομένα της χρονικής στιγμής, προκειμένου να προσεγγίσει το αποτέλεσμα των αθλητικών γεγονότων με μεγάλη ακρίβεια. Ο αλγόριθμος μας λαμβάνει υπόψη πολλές παράμερους, συμπεριλαμβανομένων:

Πρωτάθλημα και διοργάνωση
Γηπεδούχος και φιλοξενούμενος ομάδα
Ιστορικό αναμετρήσεων
Φόρμα και απόδοση των ομάδων
– Τρέχουσα φόρμα και απόδοση των παικτών
– Και πολλές άλλες παράμερους που επηρεάζουν την επίδοση των ομάδων

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε και δεδομένα που προέρχονται από το σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο αποτελεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών για τις αθλητικές εκδηλώσεις. Αυτός ο συνδυασμός δεδομένων μας επιτρέπει να παρέχουμε προβλέψεις που είναι βασισμένες σε επιστημονικές μεθόδους και αξιόπιστες αναλύσεις.


Στον κόσμο του στοιχήματος, οι καλύτερες αποφάσεις βασίζονται σε πληροφορίες και ανάλυση. Στο BETTIPS.GR, δημιουργούμε τη διαφορά προσφέροντάς σας περισσότερα από τα απλά δεδομένα και προβλέψεις. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον στοιχηματισμό σας.

Το BETTIPS.GR δεν είναι απλώς ένας ακόμα ιστότοπος προβλέψεων. Είναι ένας κόσμος πληροφοριών, στατιστικών αναλύσεων και εξελίξιμης διαχείρισης του ταμείου σας.

Τι μπορείτε να βρείτε στο BETTIPS.GR:

1. Στατιστικά & Αναλύσεις σε μορφή EMAIL & PDF: Οι προβλέψεις μας βασίζονται σε στοιχεία από τον κόσμο του ΟΠΑΠ και εξαντλητικές αναλύσεις αλγορίθμων που λαμβάνουν υπόψη πληθώρα παραμέτρων όπως πρωτάθλημα, φόρμα, ιστορικό αναμετρήσεων και πολλά άλλα.

2. Διαχείριση Ταμείου σε μορφή EMAIL : Στο BETTIPS.GR δεν παίρνετε απλώς προβλέψεις, αλλά και τη δυνατότητα να διαχειριστείτε το ταμείο σας. Μέσω του εξελίξιμου συστήματος διαχείρισης, μπορείτε να έχετε πλήρη επίβλεψη και έλεγχο στις χρηματοοικονομικές σας κινήσεις.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο του BETTIPS.GR και να αξιοποιήσετε όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε για να κάνετε τον στοιχηματισμό σας ακόμα πιο έξυπνο και αποδοτικό.

 

 

ΠΗΓΗSTATISTIC.GR
Προηγούμενο άρθροΙσπανία – Ιταλία στις 22:00 (PREVIEW by BETTIPS)
Επόμενο άρθροΠολωνία – Αυστρία στις 19:00 (PREVIEW by BETTIPS)