Πολύ σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στα «Πηγάδια» της Ξάνθης, καθώς θα κρίνει εν πολλοίς και το μέλλον του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο νυν προπονητής του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου, προπονούσε τους «Ακρίτες» για μία τριετία, από το 2014 έως και το 2017 και αναμένεται να αποθεωθεί από το κοινό της Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ(17 βαθμοί): Την Τρίτη κέρδισε τον Πανσερραϊκό με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπελλου Ελλάδος.

Το τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Superleague Σουρωτή, ήταν αυτό στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, με το 1-1 να αφήνει στη Ξάνθη μία ικανοποίηση, καθώς ισοφάρισε προς το τέλος.

Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας μέσα κανονικά είναι ο μπακ Μπαξεβανίδης , όπως και ο αμυντικός Σβάρνας με τον χαφ Λουσέρο . Συνεχίζουν εκτός αποστολής οι εξτρέμ Μπρίτο , Τριάδης  και ο Καμαρά.

Μία υποψήφια ενδεκάδα είναι η: Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Σβάρνας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Μεχία, Λουσέρο ,Ρόσε, Γέντρισεκ, Κίκε Μπουλά

ΠΑΟΚ(22 βαθμοί): Την Τετάρτη έκανε έναν υγιεινό περίπατο, φιλοδωρώντας τον Αιγινιακό με 5 τέρματα. έχοντας ήδη προκριθεί όμως στο κύπελλο.

Συναρπαστικό το εκτός έδρας ματς στη Νέα Σμύρνη, ισοφάρισε στο τελικό 2-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας, έχοντας 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Παρελθόν από τα τάξεις του συλλόγου αναμένεται να αποτελέσει ο Λέοβατς , που ζήτησε να φύγει επειδή δεν αντέχει την πίεση.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής ήρθαν να προστεθούν στο μπλοκάκι του Ρουμάνου τεχνικού, με τους Κάμπος ,Πρίγιοβιτς και τον Μπίσεσβαρ  να είναι εκτός.

Από την άλλη όμως διαθέσιμος είναι κανονικά ο Μαουρίτσιο εξακολουθεί εκτός ο Λεβέκ (1/0), λείπουν καιρό ο κίπερ Γλύκος και ο Μυστακίδης.

Υποψήφια ενδεκάδα: Πασχαλάκης Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Κάνιας – Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μακ, Κουλούρης

Εκτίμηση: Ματς εξάποντο για τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση ήττας ο Λουτσέσκου κατά πάσα πιθανότητα μαζεύει τα μπογαλάκια του και πηγαίνει αλλού. Απουσίες έχουν και οι δύο ομάδες, αλλά με μία Skoda δυνατή εντός έδρας και έναν ΠΑΟΚ αδύναμο εκτός είναι δύσκολο να κοιτάξεις σημείο αγώνα.

Επομένως πάμε με μία πιο ασφαλή επιλογή με το εκατέρωθεν σκοράρισμα (g/g), στο 2,55

 

Προηγούμενο άρθροΠασκουάλ: «Στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο, πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο»
Επόμενο άρθρο“Ανυπομονώ για το ντεμπούτο και στο πρωτάθλημα”