Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη του Sky Sports πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ζοσέ Μουρίνιο είναι από τον Οκτώβριο σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους, ο Πορτογάλος προπονητής έκανε σαφείς τις δικές του προθέσεις.

«Σε περίπτωση που θέλετε να με ρωτήσετε εάν θα μείνω και του χρόνου εδώ, η απάντηση είναι ναι. Όπως είχα πει όταν ήρθα, ο μόνος λόγος για να αποχωρήσω από αυτή την ομάδα είναι όταν μου πει η διοίκηση να φύγω. Πρόθεσή μου είναι να μείνω, να δουλέψω και να φέρω την ομάδα στο σημείο που αξίζει να βρίσκεται», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού των «μπέμπηδων».

Για το εάν σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραμείνει και μετά το τέλος του συμβολαίου του,  στο «Ολντ Τράφορντ», τόνισε: «Θέλω να μείνω. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να νιώθω το αντίθετο. Ακόμη έχω συμβόλαιο. Για την ακρίβεια βρίσκομαι στα μισά του συμβολαίου, όχι στα τελειώματα. Θέλω να μείνω μέχρι η διοίκηση να μην είναι ευχαριστημένη με τη δουλειά μου. Όλα εξαρτώνται από την ομάδα, όμως η δική μου πρόθεση είναι να παραμείνω πιστός σε αυτή και να συνεχίσω».

Προηγούμενο άρθροΝοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Οτζίτζα
Επόμενο άρθρο“Η μεταγραφή του Μιραλάς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες”