Με ένα συγκινητικό μήνυμα οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων ΠΑΟΚ, ευχήθηκαν στον μεγαλύτερο σύλλογο του πλανήτη για την συμπλήρωση 98 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου που καθορίζει όλη μας την ζωή.

Αναλυτικά το μήνυμα των ΣΦ ΠΑΟΚ:

«Δύο χρόνια πριν τη συμπλήρωση του πρώτου αιώνα της πρώτης χιλιετηρίδας, πως να συντμήσεις το ριζικό μιας φλόγας που καίει από τους πρόσφυγες παπούδες μας ακόμα στις αγκαλιές των ονείρων μας.

Τι να καταθέσεις να φτάσει σε μπόι τον γίγαντα Π.Α.Ο.Κ. και τα ατελείωτα χιλιόμετρα ενός δρόμου που φτιάξαμε καθ’ οδόν για το ανεκπλήρωτο. Με μόνο έμβλημα το ασύλληπτο μεγαλείο Του, παραμένουμε αδέσποτα ευτυχισμένοι κάτω από τα φτερά Του, γενναία υποσχόμενοι ότι θα παραμείνουμε προσηλωμένοι και αφιερωμένοι σε Σένα.

Γιατί δεν απαιτούμε ούτε επαιτούμε όνειρα από θεές και θεούς, ονειρευόμαστε μόνο με τα τέσσερα ιερά γράμματα που ρέουν ορμητικά στο συνολικό ασυνείδητό μας και την κληρονομιά που ορκιζόμαστε να παραδώσουμε σε αυτούς που περιμένουν ανυπόμονα πίσω μας. Γιατί αυτά ακριβώς τα τέσσερα ιερά γράμματά Σου είναι η μοναδική αιτία που οι ψυχές μας στέφονται με την αιωνιότητα!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!»

Προηγούμενο άρθροHττα του Άρη από τον Κολοσσό (60-69)
Επόμενο άρθροΈπεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, “χαμός” μετά τα “διπλά” Παναιτωλικού και Κηφισιάς!